Παππάς: Το ΕΣΡ βάζει τέλος σε 30 χρόνια ανομίας

Παππάς: Το ΕΣΡ βάζει τέλος σε 30 χρόνια ανομίας

Ιδιαίτερα σημαντική χαρακτήρισε την απόφαση του ΕΣΡ για την τιμή εκκίνησης του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, σε συνέντευξή του σήμερα στην ΕΡΤ.

Ο υπουργός μεταξύ άλλων τόνισε ότι: «Στηρίζουμε, υποστηρίζουμε, έχουμε παραδώσει τεχνογνωσία στο ΕΣΡ. Τα χρονοδιαγράμματα θα ικανοποιούν και το λαϊκό αίτημα και το δημόσιο συμφέρον»

Ο Νίκος Παπάς, απηύθυνε κάλεσμα στα πολιτικά κόμματα λέγοντας: «Καλώ τα πολιτικά κόμματα να στηρίξουν το ΕΣΡ στο έργο του το οποίο νομίζω μετά από τρεις δεκαετίες ανομίας, παρανομίας και αναρχίας είναι πάρα πολύ κοντά στο να κάνει ένα πάρα πολύ σημαντικό βήμα και να αδειοδοτήσει».

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, είπε πως βάσει του νόμου υπάρχουν πολύ αυστηρά κριτήρια λειτουργίας των σταθμών, και ανέφερε πως θα αυξηθεί ο αριθμός των εργαζομένων και θα προστατευτούν τα δικαιώματά τους.

«Με τις νέες άδειες θα διασφαλιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων στα κανάλια. Ο νόμος για τις άδειες αναγκάζει τα κανάλια να έχουν τουλάχιστον 400 εργαζομένους, ενώ Θα υπάρξουν νέες θέσεις εργασίας», ανέφερε ο υπουργός.

Τέλος, αναφέρθηκε στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο και τόνισε ότι «βάζουμε τέλος στις “γκρίζες” ζώνες της διαφήμισης».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter