Παππάς: Το «μαύρο» στην ΕΡΤ δεν έχει παραγραφεί – Θα αποδοθούν ευθύνες

Παππάς: Το «μαύρο» στην ΕΡΤ δεν έχει παραγραφεί – Θα αποδοθούν ευθύνες

«Δεν υπάρχει παραγραφή για το έγκλημα της ΕΡΤ με το ″μαύρο″ το 2013» τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κατά την εκδήλωση για την τοποθέτηση της νέας διοίκησης του φορέα με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο Βασίλη Κωστόπουλο.

«Απόφαση μας είναι να ερευνήσουμε το κόστος του μαύρου, πόσο στοίχισε στον ελληνικό λαό. Θα ακολουθήσει η διερεύνηση από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας για να αποδοθούν ευθύνες. Ο έλεγχος θα γίνει και θα γίνει μέρα μεσημέρι» τόνισε ο Νίκος Παππάς μέσα από το Ραδιομεγάρο της ΕΡΤ.

Ο υπουργός έκανε λόγο για «καινούργια σελίδα».

«Η ΕΡΤ είναι συνεκτικός δεσμός της χωράς. Η αξία της δεν μπορεί να αποτιμηθεί. Το βιώσαμε όλη η κοινωνία με το βίαιο κλείσιμο της. Σήμερα ξεκινάει μια σημαντική καινούργια σελίδα, τα πρόσωπα δεν χρειάζονται συστάσεις. Να ξεκινήσουμε διάλογο τα πολιτικά κόμματα για να διασφαλίσουμε την πολιτική ανεξαρτησία της ΕΡΤ.

Κάποιοι άλλοι νομίζουν ότι έχουν την πολυτέλεια να αποκλίνουν από τη συνταγματική τους υποχρέωση της ισότιμης προβολής όλων των απόψεων. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη διοίκηση. Ο καιρός που τα άλλα κανάλια κατέκλεβαν την ΕΡΤ πρέπει να παρέλθει οριστικά» ανέφερε ακόμη ο Νίκος Παππάς, σχετικά με τη νέα διοίκηση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter