Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Πατρών – Πύργου με έξι τραυματίες και φλεγόμενο αυτοκίνητο (photos)

Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Πατρών – Πύργου με έξι τραυματίες και φλεγόμενο αυτοκίνητο (photos)

Σκηνικό τρόμου ήταν αυτό που αντίκρισαν διερχόμενοι οδηγοί το μεσημέρι της Τρίτης στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος της αερογέφυρας Γαστούνης.

 Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα στο ένα εκ των δύο μάρκας Smart να εκδηλωθεί πυρκαγιά και να καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ ο 23χρονος οδηγός πρόλαβε να απομακρυνθεί από άλλους οδηγούς. Στο δεύτερο όχημα εγκλωβίστηκαν τα μέλη μιας οικογένειας.

 Τα τρία παιδιά και οι δύο γονείς τραυματίστηκαν και χάρη στην επέμβαση οδηγών και πυροσβεστών κατάφεραν να βγουν από την άμορφη μάζα των σιδερικών. Τελευταίος καθώς είχε σφηνώσει ανάμεσα στις λαμαρίνες βγήκε από το μπορντώ Renault Megane ο 45χρονος οδηγός. Και οι έξι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αμαλιάδας – κάποιοι από αυτούς πρώτα στο ΚΥ Γαστούνης και τα δύο από τα τρία παιδιά της οικογένειας ηλικίας 11 και πέντε ετών διακομίστηκαν αργότερα στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Πάτρας. Το πεντάχρονο κοριτσάκι είχε υποστεί κάταγμα στο μηρό, ενώ ο 11χρονος έφερε τραύματα στο πρόσωπο. Σε καλύτερη κατάσταση οι δύο οδηγοί, η μητέρα και το τρίτο παιδί ηλικίας 15 ετών παρέμειναν για νοσηλεία στο Γ.Ν. Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια επέστρεφε από την Αθήνα στον Πύργο μετά τις γιορτές όταν συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 23χρονος από την περιοχή του Πύργου και είχε κατεύθυνση προς Πάτρα. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσβησαν την φωτιά στο όχημα και για αρκετή ώρα η κυκλοφορία στο σημείο διεξαγόταν με δυσκολία.

Πηγή: ilialive.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter