Παραδόθηκε ο δολοφόνος του οικοδόμου,τον σκότωσε για 150 ευρώ

Παραδόθηκε ο δολοφόνος του οικοδόμου,τον σκότωσε για 150 ευρώ

Ο 50χρονος Έλληνας κυπριακής καταγωγής παραδόθηκε, χθες στις 10 το βράδυ στις αρχές. Ο ίδιος κατηγορούνταν ότι πυροβόλησε και σκότωσε στη μέση του δρόμου, επί της οδού Πλάτωνος 64 στην Αρτέμιδα, έναν 59χρονο Αλβανό οικοδόμο.

Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας τριών παιδιών.

Ο δράστης ήταν από την πρώτη στιγμή γνωστός στις Αρχές.

Στην κατάθεσή του είπε πως πριν από περίπου 7-8 μήνες είχε δανείσει στον παλιό συνεργάτη του, συνάδελφό του, καθώς και εκείνος οικοδόμος ήταν, οικοδομικά υλικά αξίας 150 ευρώ και έκτοτε το θύμα του χρωστούσε τα χρήματα, με αποτέλεσμα αυτό να γίνει λόγος συχνής προστριβής μεταξύ τους και καθημερινών απειλών του ενός προς τον άλλον.

Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, χθες στις 10 το πρωί τον συνάντησε τυχαία στο δρόμο και άρχισε ο ένας να βρίζει τον άλλον, με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια. Τότε μπήκε στη μέση ένας περαστικός για να τους χωρίσει και ο δράστης πήγε στο αυτοκίνητό του, πήρε την καραμπίνα του και τον πυροβόλησε δύο φορές, στο στομάχι και το κεφάλι, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι εκπυρσοκρότησε το όπλο του. Ερωτηματικά, όμως, προκαλεί ο ισχυρισμός περί «κακιάς στιγμής», με την καραμπίνα έτοιμη και γεμάτη μέσα στο αυτοκίνητο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter