Παραιτήθηκε ο επόπτης του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Καλφόγλου

Παραιτήθηκε ο επόπτης του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Καλφόγλου

Ο βοηθός Γιώργος Καλφόγλου, ο οποίος δεν υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Ενρίκε στο γκολ που έκρινε τον τελικό του κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ (2-1), με επιστολή του στην ΚΕΔ δήλωσε ότι παραιτείται από τη διαιτησία. 

Κι αυτό να μην έκανε ήταν δεδομένο ότι ο αρχιδιαιτητής Σταύρος Τριτσώνης θα τον «τελείωνε» από τους πίνακες των βοηθών διαιτητών.

Από την ΕΠΟ ανακοινώθηκε ότι: «Με επιστολή που απηύθυνε στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο βοηθός διαιτητή Γεώργιος Καλφόγλου, της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, υπέβαλε χθες αργά το βράδυ (Πέμπτη 11/5/2017) την παραίτησή του από την ενεργό δράση.

Με την επιστολή του αυτή ο κ. Καλφόγλου ζητά συγνώμη από το φίλαθλο κοινό για την λανθασμένη υπόδειξή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2017, την οποία χαρακτηρίζει «ανθρώπινο λάθος», και δηλώνει ότι παραιτείται «για λόγους ευθιξίας».

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έκανε δεκτή την παραίτησή του».

Μετά το τέλος του επεισοδιακού τελικού ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε δηλώσει ότι «για μένα δεν ήταν ανθρώπινο λάθος. Ο επόπτης ήταν στημένος. Τι να την κάνεις την συγγνώμη. Συγγνώμες στο Άγιο Όρος. Με τρία μέτρα οφσάιντ πάρθηκε ένα Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ δεν με πειράζει, να το πάρει το Κύπελλο. Τι να πω με αυτή την αλητεία, με αυτόν τον επόπτη, τον παλιοαλήτη…».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter