Παραιτήθηκε το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ που αποκάλεσε «τσατσά» τη Σία Αναγνωστοπούλου

Παραιτήθηκε το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ που αποκάλεσε «τσατσά» τη Σία Αναγνωστοπούλου

Πολιτικό ήθος, αντίστοιχο του Γερούν Ντάισελμπλουμ, επέδειξε ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλας, όταν επιτέθηκε σεξιστικά στη Σία Αναγνωστοπούλου – Μετά την κατακραυγή, παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ και παραιτήθηκε.

Το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, σχολιάζοντας την τοποθέτηση της Σίας Αναγνωστοπούλου για την… “ψύχραιμη” δήλωση του Γερούν Ντάισελμπλουμ, αποφάσισε να υπερθεματίσει, ακόμα πιο σεξιστικά.

Συγκεκριμένα, σχολίασε ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μοιάζει περισσότερο με… τσατσά, παρά με ‘πουτάνα του Νότου”.

Στο πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ παραπέμπεται ο διευθυντής της Οργάνωσης Νέων ΝΔ Θεσσαλονίκης. «Οι θέσεις που εξέφρασε ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης σαφώς και δεν εκφράζουν το σύνολο της Οργάνωσης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Οργάνωση Νέων της ΝΔ και προσθέτει: «Η ΟΝΝΕΔ έχει αποδείξει ότι είναι απέναντι σε ρατσιστικές και σεξιστικές απόψεις. Ως εκ τούτου η παραίτησή του από τη θέση του Διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης έγινε αποδεκτή. Με απόφαση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβου, παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ».

Η Σία Αναγνωστοπούλου δεν άφησε αναπάντητη τη φραστική επίθεση του στελέχους της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας.

“Ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, χωρίς να αντιλαμβάνεται προφανώς, αυτός ο Άριστος, ότι οι λέξεις σε ένα πολιτικό σχόλιο είναι το όχημα για τη μετάδοση ενός πολιτικού μηνύματος, προβαίνει σε απαράδεκτη προσωπική επίθεση εναντίον μου. Με το ακραία σεξιστικό σχόλιο (κάνεις για τσατσά όχι για πουτάνα) καθαρά ακροδεξιας έμπνευσης, ο κύριος αυτός εκφράζει τη νεολαία της ΝΔ. Η ΝΔ τι λέει; Εν αναμονή…”

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη χυδαία επίθεση στελέχους της ΟΝΝΕΔ στη Σία Αναγνωστοπούλου

Ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να σχολιάσει ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλας, τα όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, για τον Γ. Ντάισελμπλουμ είναι χυδαίος και αποκρουστικός. Το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ επιδόθηκε σε ένα άκρως σεξιστικό υβρεολόγιο, με αφορμή ένα πολιτικό σχόλιο της Σ. Αναγνωστοπούλου για τις υποτιμητικές και σεξιστικές δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup σχετικά με τους λαούς του Νότου της Ευρώπης.

Καλούμε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυρ. Μητσοτάκη, να αποδοκιμάσει έμπρακτα το στέλεχος της νεολαίας του κόμματος του. Σε διαφορετική περίπτωση, θα θεωρήσουμε ότι υιοθετεί τις απόψεις του. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter