Παραλήρημα Άδωνη: «Δεν είναι σκάνδαλο η υπόθεση Ντυνάν, είναι επιτυχία μας»…

Παραλήρημα Άδωνη: «Δεν είναι σκάνδαλο η υπόθεση Ντυνάν, είναι επιτυχία μας»…

Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα, λέει ο σοφός λαός, και στην περίπτωση του Άδωνι Γεωργιάδη ακόμη κι ο… κουφός θα άκουγε, αλλά όχι ο ίδιος… Παρά τις συνεχείς αποκαλύψεις γύρω από το σκάνδαλο του Ερρίκος Ντυνάν,  ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επιμένει να υπερασπίζεται το “δίκιο” του, θεωρώντας ότι στο Ντυνάν σκάνδαλο δεν υπήρξε, το αντίθετο μάλιστα. Πρόκειται για ένα παράδειγμα εύρυθμης κι επιτυχούς λειτουργίας...

«Απορώ γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τόσο χρόνο, για να ασχοληθεί με την υπόθεση του Ερρίκος Ντυνάν, που δεν είναι σκάνδαλο. Είναι επιτυχία μας» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 fm», με αφορμή την κατάθεσή του, χθες, στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής. 

«Το Δημόσιο πήρε περίπου 50 εκατομμύρια, οι εργαζόμενοι πληρώθηκαν περίπου 12 εκατομμύρια και το νοσοκομείο υπάρχει και λειτουργεί. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση οι εργαζόμενοι θα είχαν απολυθεί, το Δημόσιο θα είχε χάσει τα λεφτά του και το νοσοκομείο θα ήταν κλειστό. Προφανώς και εξυπηρετήθηκε το δημόσιο συμφέρον» είπε ο κ. Γεωργιάδης για την παρέμβαση που ο ίδιος έκανε ως υπουργός Υγείας στην υπόθεση του Ερρίκος Ντυνάν, ενώ σε ό,τι αφορά την απομάκρυνση του Ανδρέα Μαρτίνη από τη διοίκηση του νοσοκομείου διευκρίνισε: «Ξεκίνησα χθες την κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή διαβάζοντας τι έλεγε το 2013 στη Βουλή ο τότε υπεύθυνος του τομέα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ και νυν υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου μου ζητούσε να διώξω τον Μαρτίνη και όλη την κουβέντα την ξεκινήσαμε χθες με το αν είχα την τυπική αρμοδιότητα να ζητήσω την παραίτησή του. Ακολούθησα τη συμβουλή του κ. Ξανθού».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πρόσθεσε πως θα καταθέσει ξανά στην Επιτροπή για τις υποθέσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ και της τιμολόγησης των φαρμάκων. «Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται» είπε και καταλόγισε στον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ότι εκείνος κάνει το παν για να μη γίνει η εξεταστική επιτροπή για την υπόθεση «Noor 1». «Όποιος δεν έχει να φοβηθεί τίποτε, όχι μόνο δε φοβάται να πάει στην εξεταστική, αδημονεί όπως εγώ. Αν ήμουν ο Καμμένος και μου έλεγαν αυτά που λένε στον Καμμένο, θα είχα πάει μόνος μου να καταθέσω αίτημα εξεταστικής» σημείωσε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter