Παραλήρημα και εκφράσεις πεζοδρομίου από Καβαδέλλα για την ΕΡΤ μέσα στη Βουλή

Παραλήρημα και εκφράσεις πεζοδρομίου από Καβαδέλλα για την ΕΡΤ μέσα στη Βουλή

Σε μία παραληρηματικού τύπου ομιλία, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρης Καβαδέλλας, χρησιμοποίησε εκφράσεις πεζοδρομίου για την ΕΡΤ, υπονοώντας ότι η Δημόσια Τηλεόραση παράγει λάσπη αντί για ενημερωτικό έργο και πρόγραμμα.

«Θέλετε μία ΕΡΤ που έχει αχρωματοψία, που βλέπει μόνο κόκκινα. Την ΕΡΤ που την πληρώνουν και τα χοιροστάσια, καταλάβατε;» είπε στρεφόμενος στον υπουργό ΨΗΠΤΕ κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την παροχή τηλεοπτικού σήματος στις «λευκές» περιοχές και συνέχισε σε ανάλογο ύφος: «Στο τέλος θα μείνουν μόνο τα χοιροστάσια για να πληρώνουν την ΕΡΤ. Γιατί δεν αξίζει τίποτα παραπάνω η ΕΡΤ. Γιατί είναι ένα θρασύτατο λιβανιστήρι».

Πριν προβεί σε αναφορές περί Κιμ Γιονγκ Ουν για τον πρωθυπουργό, τόνισε πως ακόμα και οι δικτάτορες της επταετίας «είχαν στις ειδήσεις τον κομμουνιστή, Κάρτερ, και τον αριστερό, Καψή». Κατηγόρησε δε την κυβέρνηση για παρεμβατισμό στο χώρο των μίντια, ενώ παραλλήλισε την ελληνική αγορά των ΜΜΕ με την Ιταλία παραθέτοντας ως παράδειγμα ότι στη χώρα της Μεσογείου υπάρχουν 28 κανάλια εθνικής εμβέλειας και συνολικά «400 με 600».

Στην ανερμάτιστη τοποθέτηση του κ. Καβαδέλλα απάντησε ο υφυπουργός ΨΗΠΤΕ, Λευτέρης Κρέτσος, τονίζοντας πως δεν τιμά τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων να μιλά για χοιροστάσια αναφορικά με την ΕΡΤ, ενώ φάνηκε πρόθυμος να βοηθήσει τον κ. Καβαδέλλα κάνοντάς του «φροντιστήριο» προκειμένου να ξεδιαλύνει τι εστί δορυφορική και τι επίγεια ψηφιακή τηλεόραση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter