Παραλήρημα Λεβέντη: «Ξαδέλφια» Χρυσή Αυγή και Τσίπρας

Παραλήρημα Λεβέντη: «Ξαδέλφια» Χρυσή Αυγή και Τσίπρας

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης ξεπέρασε για μια ακόμη φορά τον εαυτό του σε παραλήρημα. Και με την λογική του «ο γυμνασιάρχης αποβάλει, η γυναίκα αποβάλει, άρα…» κατέληξε στο συμπέρασμα πως Χρυσή Αυγή και κυβέρνηση «λειτουργούν ως συνεταίροι».

Είναι πράγματι δύσκολο να ακολουθήσει κανείς τις (βαθιές) «σκέψεις» του προέδρου αλλά τις παραθέτουμε:

«Ο Καμμένος στηρίζει μεν την κυβέρνηση, αλλά θέλει και την ταμπέλα του πατριώτη. Αν διαφωνεί, πρέπει να ρίξει την κυβέρνηση. Η θέση του Καμμένου είναι “στηρίζω τον Τσίπρα, και ας προδίδει”. Εγώ λέω, απότρεψέ τον!. Δηλαδή, λέει “ναι” στον φόνο και όχι στον “φονιά”» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στον ΣΚΑΪ.

Και επειδή προφανώς δεν ήταν ικανοποιημένος με τον εαυτό του, συνέχισε:

«Η Χρυσή Αυγή εξυπηρετεί τον Τσίπρα. Τον διευκολύνουν να χαρακτηρίσει το συλλαλητήριο ως υποκινούμενο από την ακροδεξιά. Ο Τσίπρας θέλει να δυσφημίσει το συλλαλητήριο. Τσίπρας και Χρυσή Αυγή λειτουργούν ως συνεταίροι. Είναι “πρώτα ξαδέλφια”. Ο Τσίπρας είναι η “πρώτη και τελευταία φορά Αριστερά».

Αλλά επειδή έπρεπε να μπει στην ουσία και ο λόγος για τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό στην ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών όσον αφορά τις εξελίξεις στο Σκοπιανό, ο κ. Λεβέντης είχε τη δική του αποδόμηση:

«Ξεκίνησε να ενημερώνει επειδή τον κατηγορούσαν ότι δεν ενημερώνει. Της τρέλας! Τον ρώτησα γιατί έχει πρεμούρα. Υπάρχει διπλωματικός πόλεμος Ρωσίας – ΗΠΑ. Η Ρωσία δεν θέλει να δώσουμε λύση και να βάλει δάκτυλο στα Βαλκάνια, σε αντίθεση με αυτό που θέλουν οι ΗΠΑ. Και του λέω, εσύ παίρνεις θέση υπέρ των Αμερικανών;».

Ενώ πρόσθεσε: «Μου έλεγε ασυνάρτητα πράγματα. Ότι οι Ρώσοι εκπαιδεύουν Τούρκους πιλότους ακόμη και στα πυρηνικά. Τον άκουγα και έλεγα από μέσα μου «Τι είναι τούτος; Πρωθυπουργός;».

«Αυτοί που δεν θα πάνε δεν έχουν αντιληφθεί τι παραχώρηση πάει να κάνει ο Τσίπρας;», κατέληξε αναφερόμενος στο συλλαλητήριο της Αθήνας, συμπληρώνοντας το παραλήρημά του ο Βασίλης Λεβέντης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter