Παραμυθένιο το σκηνικό του παγωμένου καταρράκτη της Έδεσσας

Παραμυθένιο το σκηνικό του παγωμένου καταρράκτη της Έδεσσας

Η φύση δημιουργεί τους ωραιότερους πίνακες, είναι ο πιο σπουδαίο καλλιτέχνης με μοναδικά χρώματα και ευφάνταστες πινελιές. Τα στιγμιότυπα που κατέγραψε ο φακός από τον παγωμένο καταρράκτη της Έδεσσας το αποδεικνύουν.

Οι φωτογραφίες έκαναν το γύρο του κόσμου και μάγεψαν όλους όσους τις είδαν. Το θέαμα είναι εκπληκτικό, ειδικά σήμερα που ο ήλιος έκανε την εμφάνισή του.

«Αυτή η εικόνα μιλάει από μόνη της. Είναι εκπληκτική και αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς καλλιτέχνες. Σήμερα είναι μια άλλη μέρα. Έχουμε ήλιο με θεωρητικά καλή θερμοκρασία. Υπάρχει συνεργείο από το πρωί που καθαρίζει την περιοχή ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμος ο καταρράκτης», τόνισε στο ραδιόφωνικό σταθμό, του ΑΠΕ-ΜΠΕ, “Πρακτορείο 104,9fm”, ο δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου γιατί ακόμα η και οι μόνιμοι κάτοικοι θέλουν να τον θαυμάσουν από κοντά.

Ο ίδιος επισήμανε ότι όλο το προηγούμενο διάστημα κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να μην κλείσει κανένας δρόμος. «Περάσαμε την μπόρα και μπορέσαμε να ανταποκριθούμε. Ακόμη και στα ορεινά. Δεν έχουμε καλλιέργειες που επηρεάστηκαν από το χιονιά. Αντίθετα έχουμε δέντρα που ήθελαν αγρανάπαυση. Δεν είχαμε κανέναν αποκλεισμό στα ορεινά χωριά. Δεν μπορούμε να πούμε ότι όλα είναι τέλεια, αλλά κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Ρίξαμε περίπου 30 τόνους αλατιού για να κρατήσουμε ανοικτό το δίκτυο. Επίσης προσέχουμε και το χιονοδρομικό. Σήμερα ο δήμος Έδεσσας το συντηρεί, βρίσκονται μηχανήματα που επιχειρούν στο σημείο, ώστε να είναι καθαρή η πρόσβαση στο χιονοδρομικό».

Εξέφρασε όμως και ένα παράπονο σχετικά με τις τελευταίες δηλώσεις του Περιφερειάρχη, Απ. Τζιτζικώστας «Είπε ότι οι δήμαρχοι φταίνε. Δεν είναι έτσι, γιατί όλοι οι δήμαρχοι κάνουν ότι καλύτερο μπορούν. Η καλή συνεργασία δείχνει ότι δεν πρέπει να ρίχνει το βάρος, ο ένας στον άλλο. Όλοι πρέπει να είμαστε ένα. Στη Θεσσαλονίκη υπήρξαν πολλές αστοχίες. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε θέμα και δεν πρέπει να βρίσκουμε δικαιολογίες».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter