Παράταση ως τις 13 Απριλίου για το πόθεν έσχες – Υπερψηφίστηκε η τροπολογία

Παράταση ως τις 13 Απριλίου για το πόθεν έσχες – Υπερψηφίστηκε η τροπολογία

Μέχρι 13 Απριλίου η προθεσμία. Αιχμές για καθυστερήσεις του ΣτΕ από Παπαγγελόπουλο_x000D_
_x000D_
Με τις θετικές ψήφους των βουλευτών της κυβέρνησης, της Ν.Δ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και της Ενωσης Κεντρώων «πέρασε» η τροπολογία για την παράταση της κατάθεσης δηλώσεων πόθεν έσχες μέχρι τις 13 Απριλίου 2017.

Πέρασε η τροπολογία για την παράταση κατάθεσης των Πόθεν Εσχες

 Ποτάμι, ΚΚΕ και Χ.Αυγή ψήφισαν “παρών”. Η ρύθμιση είχε κατατεθεί σε νομοσχέδιο για κύρωση τουριστικής σύμβασης με την Αίγυπτο.

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης επικαλέστηκε την προσφυγή που έχει κατατεθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας από τις δικαστικές ενώσεις για την εξαίρεση των μελών τους από την υποχρέωση κατάθεσης. Πάντως άφησε αιχμές για τους ρυθμούς έκδοσης και καθαρογραφής των αποφάσεων του ΣτΕ σχολιάζοντας πως «τώρα τελευταία παρατηρούνται καθυστερήσεις στην καθαρογραφή των αποφάσεων».

Σε κάθε περίπτωση πάντως το υπουργείο εκτιμά ότι η τρίμηνη είναι επαρκής χρόνος ώστε να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες. Κριτική τοποθέτηση και από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Ξυδάκη που μίλησε για «δυσπιστία και καχυποψία κάποιων έναντι του πολιτειακού συστήματος»,

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter