Παρέμβαση Πολάκη για τους συμβασιούχους: Είμαστε μαζί τους όχι απέναντι

Παρέμβαση Πολάκη για τους συμβασιούχους: Είμαστε μαζί τους όχι απέναντι

Παρέμβαση στο θέμα των συμβασιούχων έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. 

Ο κ. Πολάκης γράφει ότι η κυβέρνηση θα βρει λύση στο θέμα τους και ότι τη χώρα δεν κυβερνούν “συγκυριακές πλειοψηφίες δικαστηρίων αλλά η εκλεγμένη κυβέρνηση που νομοθετεί”. Αφήνει και αιχμές κατά του Γιώργου Πατούλη. 

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του κυρίου Πολάκη:

ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ (λόγω μιας συζήτησης που έχει ανοίξει με αφορμή το θέμα των συμβασιούχων ,το νόμιμο η παράνομο της παράτασης των συμβάσεων τους και την πρόσφατη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου)

Η νομιμότητα είναι το κανονιστικό πλαίσιο που ορίζει τον αποδεκτό τρόπο ρύθμισης των κοινωνικών σχέσεων σε κάθε ιστορική περίοδο με βάση τον ταξικό και πολιτικό συσχετισμό δυνάμεων .Η νομιμότητα της φεουδαρχίας του μεσαίωνα δεν είχε καμία σχέση με τη νομιμότητα που παρήγαγαν οι αστικές επαναστάσεις του 19ου αιώνα. Η νομιμότητα του μετεμφυλιακού κράτους στην Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με τη νομιμότητα που παρήγαγε η μεταπολίτευση μετά το 1974 και ειδικά μετά το 1981.

Το προεδρικό διάταγμα του Παυλόπουλου δεν είναι το άγιο δισκοπότηρο που ποτέ δεν μπορεί να αλλάξει, να επικαιροποιηθεί να συμπληρωθεί .

Σε μια διαδικασία συνταγματικής αναθεώρησης και το άρθρο 103 του Συντάγματος μπορει να αλλάξει αν συγκεντρώσει την πλειοψηφία που απαιτείται.

Επί του συγκεκριμένου :

-Εμείς δε θέλουμε τη νομιμότητα των προηγούμενων που ήθελαν διαρκή πολιτική και ψηφοθηρική ομηρία των συμβασιούχων .

-ΣΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ Η ΚΕΔΕ (Πατούλης ) ΟΧΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

-Σε αυτή τη χώρα ΔΕΝ κυβερνούν συγκυριακές πλειοψηφίες δικαστηρίων (που έχουν και αντικρουόμενες αποφάσεις) αλλά η εκλεγμένη κυβέρνηση που νομοθετεί στη Βουλή .

-Θα βρεθεί λύση και άμεση και οριστική με αξιοποίηση και τροποποίηση της νομιμότητας και των διατάξεων που θα εξυπηρετεί τους εργαζόμενους. Σε αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε, γιατί είμαστε με αυτούς και ΟΧΙ απέναντι .

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1908662639377208&id=100007004708966&pnref=story

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter