Παροξυσμός για το «Super Bowl» με Lady Gaga

Παροξυσμός για το «Super Bowl» με Lady Gaga

Τον τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου, το φημισμένο «σούπερ μπόουλ», μεταξύ των ομάδων των Νιού Ινγκλαντ Πάτριοτς και Ατλάντα Φάλκονς, θα φιλοξενήσει την Κυριακή το στάδιο του Χιούστον,

όμως τα «φώτα» μάλλον δεν θα τα συγκεντρώσουν οι ακριβοπληρωμένοι «αστέρες» του αθλήματος, αλλά η πιο ακριβοπληρωμένη αυτή τη στιγμή σταρ της ποπ μουσικής.

Η Lady Gaga θα είναι αυτή, όπως και πέρσι, που θα τραγουδήσει στο κέντρο του σταδίου τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ, όπως γίνεται παραδοσιακά σε αγώνες «σούπερ μπόουλ». Ο φετινός είναι το 51ο «σούπερ μπόουλ» και πάνω από 110 εκατομμύρια θεατές αναμένεται να το παρακολουθήσουν, ενώ στο γήπεδο τα 70 χιλιάδες εισιτήρια έχουν γίνει «καπνός», εδώ και ημέρες, με κάποια εισιτήρια να διακινούνται στη μαύρη αγορά, ακόμη και στην τιμή των δέκα χιλιάδων δολαρίων.

Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός είναι το κορυφαίο σε τηλεθέαση στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και τα διαφημιστικά μηνύματα κοστίζουν πανάκριβα. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ των Ηνωμένων Πολιτειών ένα διαφημιστικό διάρκειας 30 δευτερολέπτων, λίγο πριν τον αγώνα, στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS, που έχει τα δικαιώματα, κοστίζει περίπου πέντε εκατ. δολάρια!

Ο τελικός του αμερικανικού φούτμπολ είναι το πιο ακριβοπληρωμένο από την τηλεόραση αθλητικό γεγονός παγκοσμίως και γι? αυτό πάντα οι παραγωγοί φροντίζουν να μεταδοθεί ένα υπερθέαμα με πολλούς διάσημους να συμμετέχουν στο σόου, που γίνεται κάθε χρόνο στο ημίχρονο του τελικού.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter