Πατέρας Δώρας Ζέμπερη: «Μου είχε πει ότι την απειλούσαν» – Δολοφόνος: «Μου έδωσαν 30.000 ευρώ για να τη σκοτώσω»

Πατέρας Δώρας Ζέμπερη: «Μου είχε πει ότι την απειλούσαν» – Δολοφόνος: «Μου έδωσαν 30.000 ευρώ για να τη σκοτώσω»

Μια τελείως διαφορετική εκδοχή για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη δίνει ο άνθρωπος που ομολόγησε ότι την σκότωσε, με υπόμνημα 30 σελίδων που κατέθεσε στη συμπληρωματική απολογία του στον ανακριτή.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 58χρονος τοξικομανής υποστηρίζει ότι δύο άτομα του πρόσφεραν 30.000 ευρώ για να σκοτώσει την άτυχη γυναίκα, λόγω της θέσης της στην εφορία, αλλά δεν αποκαλύπτει τα ονόματά τους, διότι φοβάται για τη ζωή του..

Ισχυρίζεται ακόμη ότι αυτά τα δύο άτομα του έδωσαν το μαχαίρι με το οποίο σκότωσε τη Δώρα, καθώς και ότι τον προμήθευσαν με ναρκωτικά.

Όπως υποστηρίζει ακόμη, του έδωσαν φωτογραφίες της Δώρας Ζέμπερη, με βάση τις οποίες την παρακολουθούσε για δύο εβδομάδες πριν τη δολοφονία, γνώριζε ότι πήγαινε συχνά στο νεκροταφείο και, αφού πήρε την προκαταβολή του, τη σκότωσε.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, στο υπόμνημα αναφέρει ακόμη ότι στην τσάντα της Δώρας υπήρχαν και στικάκια με πληροφορίες και ότι τα δύο άτομα που τον πλησίασαν του είπαν να πάρει τα προσωπικά της αντικείμενα και να επιχειρήσει να τα πουλήσει στη Μενάνδρου, προκειμένου να σκηνοθετηθεί ληστεία.

Ζητά, δε, προστασία, ώστε να καταφέρει να φθάσει ζωντανός στο δικαστήριο…

Πατέρας Δώρας Ζέμπερη: «Μου είχε πει ότι την απειλούσαν»

Από την πλευρά του, ο Κώστας Ζέμπερης, πατέρας της άτυχης Δώρας, ανέφερε το πρωί στον ΑΝΤ1 ότι η κόρη του τού είχε πει ότι την απειλούσαν λόγω ορισμένων από τις υποθέσεις που χειριζόταν.

Υποστήριξε ακόμη ότι της είχε πει να φύγει από τη δουλειά της και να πάει έξω, αλλά εκείνη ήθελε να μείνει στην πατρίδα της.

Πρόσθεσε επίσης ότι την πρόσεχε ο αδελφός της, Γιάννης, ο οποίος και τη μετέφερε από και προς τη δουλειά, αλλά την ημέρα της δολοφονίας αρρώστησε κι έτσι η Δώρα ήταν η μοναδική φορά που βρέθηκε μόνη της.

Ο Κώστας Ζέμπερης από την αρχή είχε συνδέσει τη δολοφονία με τη δουλειά της Δώρας, ενώ σήμερα υπενθύμισε ότι και η μητέρα της άτυχης γυναίκας είχε καταγγείλει ότι ο δολοφόνος παρακολουθούσε το παιδί τους επί ημέρες πριν τη δολοφονία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter