«Paterno»: O Αλ Πατσίνο σε μία τηλεταινία για το μεγαλύτερο σκάνδαλο παιδεραστίας στην Αμερική αποκλειστικά στη Nova!

«Paterno»: O Αλ Πατσίνο σε μία τηλεταινία για το μεγαλύτερο σκάνδαλο παιδεραστίας στην Αμερική αποκλειστικά στη Nova!

Η τηλεταινία, παραγωγής της ΗΒΟ, του Μπάρι Λέβινσον, «Paterno», με πρωταγωνιστή τον Άλ Πατσίνο, η οποία αφηγείται τα αληθινά γεγονότα σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων αγοριών σε κολέγιο από τον προπονητή τους Τζέρι Σαντάνσκι, κάνει πρεμιέρα σε Ά τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά, την Τρίτη 19 Ιουνίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD!

Ο Τζέρι Σαντάνσκι, αφού έγινε ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ποδοσφαιρική ιστορία των κολεγίων, έχοντας εργαστεί τριάντα χρόνια και χρησιμοποιώντας τη φιλανθρωπική οργάνωση Second Mile που φαινομενικά βοηθούσε την ανέλιξη φτωχών νεαρών αθλητών, βρέθηκε να κατηγορείται και καταδικάστηκε το 2011 για 45 βιασμούς αγοριών.

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Μπάρι Λέβινσον αφηγείται τη μεγαλύτερη υπόθεση παιδεραστίας που γνώρισαν οι ΗΠΑ μέσα από το πορτρέτο του βοηθού του προπονητή Τζο Πατέρνο, που ενσαρκώνει ο Αλ Πατσίνο αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία του. Τον πρωταγωνιστή πλαισιώνουν οι εξαιρετικοί Ράιλι Κίο, Κάθι Μπέικερ και Ανι Παρίς. Το σενάριο υπογράφουν οι Ντέμπορα Κέιν (Grey’s Anatomy, Vinyl) και Τζον Ρίτσαρντς (Nurse Betty).

Ο σκηνοθέτης Μπάρι Λέβινσον σε συνέντευξη του δήλωσε: «Το Paterno παρουσιάζει στοιχεία της ιστορίας και σας αφήνει να κρίνετε μόνοι σας. Υπάρχουν φορές που μπορεί να πάρετε τη μια πλευρά, άλλες που θα νιώσετε το ακριβώς αντίθετο και νομίζω ότι αυτό είναι το στοιχείο που κάνει την ιστορία καθηλωτική».

Η τηλεταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter