Πάτρα: 40χρονη ψέκασε με σπρέι πιπεριού μαθητές και μήνυσε καθηγητή

Πάτρα: 40χρονη ψέκασε με σπρέι πιπεριού μαθητές και μήνυσε καθηγητή

Ένα σοβαρό περιστατικό συνέβη στις 13.30 το μεσημέρι της Δευτέρας 8/5, στο προαύλιο λυκείου της Πάτρας στο οποίο ενεπλάκησαν μία 40χρονη γυναίκα και τρεις νεαροί μαθητές.

Σύμφωνα πληροφορίες από την αστυνομία, η 40χρονη Ελληνικής υπηκοότητας κατηγορείται ότι ψέκασε με σπρέι πιπεριού, προκαλώντας σωματική βλάβη, σε δύο 18χρονες μαθήτριες και έναν 18χρονο μαθητή.

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο 18χρονος της έριξε πιο πριν, μία κροτίδα καθώς και μπουκάλι με νερό βρέχοντας την.

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυσε στον 18χρονο για το συγκεκριμένο περιστατικό που εκτυλίχθηκε εντός του προαυλίου του σχολείου καθώς και σ’ έναν 57χρονο εκπαιδευτικό μιας κι όπως είπε, ο εκπαιδευτικός φέρει κι αυτός σοβαρή ευθύνη μιας και δεν φρόντισε ώστε να αποφευχθούν τέτοιου είδους συμπεριφορές και ενέργειες από μαθητές.

Η γυναίκα μήνυσε τον μαθητή και για εξύβριση. Την ίδια ώρα κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς το σπρέι που είχε στην κατοχή της η γυναίκα, μιας και κάτι τέτοιο απαγορεύεται και πρόκειται για παράβαση του νόμου περί όπλων και η πράξη της είναι σύμφωνα με το νόμο πλημμέλημα.

Από την πλευρά του ο 18χρονος μαθητής ανέφερε ότι δεν ισχύουν τα όσα ισχυρίστηκε και επικαλέστηκε η 40χρονη γυναίκα κι έκανε κι αυτός μήνυση.

Οι τρεις μαθητές πήγαν μετά το περιστατικό στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας όπου και τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι μηνύσεις κατατέθηκαν στο 3ο αστυνομικό τμήμα της Πάτρας στη Δημ. Γούναρη. Όπως ήταν φυσικό από το περιστατικό δημιουργήθηκε έντονη αναστάτωση στο χώρο εντός και εκτός του σχολείου.

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων έκανε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με περιστατικό που συνέβη σε σχολείο της Πάτρας. όπου μια 40χρονη γυναίκα ψέκασε μαθητές με σπρέι πιπεριού.

“Μετά το περιστατικό που έλαβε χώρα χθες μέσα στην Σχολική κοινότητα και συγκεκριμένα σε αύλειο χώρο Σχολείου του Δήμου μας, καταδικάζουμε απερίφραστα τις εν λόγω ενέργειες της ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΣ, η οποία έστειλε ακόμα και στο Νοσοκομείο μαθητές και Καθηγητές με κακώσεις .

Στηρίζουμε τους μαθητές, τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς διότι έπραξαν τα δέοντα και διαχειρίστηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κατάσταση που προέκυψε .

Τέλος ως γονείς ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ από την Πολιτεία την ΑΜΕΣΗ στελέχωση των Σχολείων με καταρτισμένο προσωπικό φύλαξης, έτσι ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοιες ή και χειρότερες καταστάσει”.

Πηγή: thebest.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter