Πάτρα: ΕΦΚΑ και στον… «άλλο κόσμο»

Πάτρα: ΕΦΚΑ και στον… «άλλο κόσμο»

«Ραβασάκι» από τον ΕΦΚΑ, το νέο ασφαλιστικό μας φορέα, για πληρωμή ασφαλιστικών εισφορών, έλαβε αγρότης, νεκρός από το Νοέμβριο του 2001! 

Όπως τόνισε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο 50χρονος αδελφός του αποβιώσαντος Β.Α., ο οποίος κατοικεί σε κοινότητα του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, στα χέρια του έφτασε ειδοποιητήριο πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών, ύψους 86,98 ευρώ για τον αποθανόντα και μάλιστα του εμφανίζει φορολογητέο εισόδημα 410,26 ευρώ! Την αρχική έκπληξη διαδέχθηκε ανησυχία, μήπως το ΑΦΜ του εκλιπόντος έχει υποκλαπεί και χρησιμοποιείτο παράνομα από άλλους.

«Τον φάκελο μου τον έδωσε ένας εξάδελφός μου που έχει το ίδιο όνομα με τον θανόντα αδελφό μου, όταν αντιλήφθηκε ότι είναι άλλο το πατρώνυμο. Έμεινα έκπληκτος και φοβήθηκα μήπως έχει χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλον το ΑΦΜ και αντιμετωπίσουμε προβλήματα από το πουθενά. Όλα αυτά τα χρόνια δεν μας είχε έρθει κάτι και ανησύχησα όταν πήρα τον φάκελο», δήλωσε στην πατρινή εφημερίδα ο 50χρονος από την περιοχή των Κρεστένων, εκφράζοντας παράλληλα την απορία του για το πώς εκδόθηκε το ΑΦΜ του αδελφού του, από τη στιγμή που έχει πεθάνει από το 2001.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter