Πάτρα: Η ΕΜΑΚ έσωσε 4 εγκλωβισμένους σε ΙΧ

Πάτρα: Η ΕΜΑΚ έσωσε 4 εγκλωβισμένους σε ΙΧ

Στον απεγκλωβισμό τεσσάρων ατόμων μέσα από δύο ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα που είχαν ακινητοποιηθεί σε παραλιακούς δρόμους προχώρησαν το πρωί άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα ακινητοποιήθηκε σε παραλιακό δρόμο του Δρεπάνου της Πάτρας, καθώς το οδόστρωμα είχε καλυφθεί με νερό που ερχόταν από τη θάλασσα, λόγω του μεγάλου κυματισμού.

Ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε και στην παραλιακή οδό Ποσειδώνος στο Ρίο, όπου οι πυροσβέστες, απεγκλώβισαν δύο άτομα μέσα από ακινητοποιημένο αυτοκίνητο.

Επίσης, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης οι πυροσβέστες παρενέβησαν στο κτίριο που στεγάζεται το Λιμενικό τμήμα στο Ρίο, ώστε να μην πλημμυρίσει, ενώ κλήθηκαν να παρέμβουν και σε δύο περιπτώσεις κοπής δέντρων εξαιτίας των ανέμων, στο Ρίο και στο Κάτω Καστρίτσι.

Ακόμη, η βροχόπτωση έγινε η αιτία να συγκεντρωθούν νερά στο οδόστρωμα της παλαιάς εθνικής οδού Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Ιτεών και της Παραλίας. Επί τόπου βρίσκονται συνεργεία του δήμου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter