Πάτρα: Τύχη «βουνό» είχε 13χρονος που κινδύνεψε να πέσει από μπαλκόνι του 4ου ορόφου

Πάτρα: Τύχη «βουνό» είχε 13χρονος που κινδύνεψε να πέσει από μπαλκόνι του 4ου ορόφου

Ένα αγόρι 13 ετών κλειδώθηκε το πρωί, άγνωστο πως, στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, που διέμενε μαζί με την οικογένειά του, στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Χείλωνος Πατρέως, στην Πάτρα. Στην προσπάθειά του να απεγκλωβιστεί, πήγε να κρεμαστεί από τα κάγκελα ή πιθανόν να μπερδεύτηκε και παραλίγο να πέσει.

Έντρομοι οι γείτονες και οι έμποροι της λαϊκής αγοράς που γίνεται σήμερα στο σημείο, είδαν τη σκηνή και κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Με κλιμακοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής, οι άνδρες της υπηρεσίας κατέβασαν σώο και ασφαλή το νεαρό αγόρι. Το περιστατικό συνέβη στην αχαϊκή πρωτεύουσα, λίγο μετά τις 11.30 το πρωί, όταν ενημερώθηκαν οι αρχές για ένα παιδί που κινδυνεύει σε μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Όπως ανέφερε στο ΑΜΠΕ ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Αχαΐας, πύραρχος Νίκος Ρουμελιώτης, άμεσα έφθασε έξω από την πολυκατοικία το κλιμακοφόρο όχημα και παράλληλα κινητοποιήθηκε και η 6η ΕΜΑΚ. Σύμφωνα με τον κ. Ρουμελιώτη, κρίθηκε αναγκαία η κινητοποίηση της ΕΜΑΚ, ώστε να επέμβει σε περίπτωση που το κλιμακοφόρο δεν θα μπορούσε να προσεγγίσει την πολυκατοικία. Τελικά ο 13χρονος απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες, με την βοήθεια του κλιμακοφόρου και είναι καλά στην υγεία του.

Πηγή: tempo24.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter