Πέφτει γέλιο στην εξεταστική…

Πέφτει γέλιο στην εξεταστική…

Ανήκουστα πράγματα συμβαίνουν στη σημερινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία, στην οποία η προϊσταμένη του τμήματος Οικονομικής Διαχείρισης του ΚΕΕΛΠΝΟ, Κατερίνα Πολύζου, αρνείται να απαντήσει σε οποιοδήποτε ερώτημα μελών της πλειοψηφίας, επικαλούμενη το δικαίωμα σιωπής ενός κατηγορούμενου παρότι η ίδια δεν διώκεται για καμία υπόθεση που αφορά το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, μετά την ένταση μεταξύ Μηταράκη – Θεοφύλακτου με φόντο την καταγγελία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για συνεννόηση μεταξύ της εξεταζόμενης και βουλευτών της ΝΔ, μέλος της Επιτροπής μας περιέγραψε το εξής γεγονός από τη συνεδρίαση:

«Λέει ο Λάππας στη μάρτυρα ότι δεν έχει υπογράψει τις 23 προσλήψεις που έγιναν επί Γεωργιάδη και πετάγεται βουλευτής της ΝΔ και λέει: “τις έχει πληρώσει όμως…”. Και η μάρτυρας απάντησε αμέσως μετά πως… τις έχει πληρώσει αυτές τις προσλήψεις και γι’ αυτό δεν μπορεί να απαντήσει στα ερωτήματα του Λάππα».

Η περιγραφή αυτή αποτυπώνει πλήρως την φράση με την οποία ξεκίνησε την αφήγησή του το μέλος της Εξεταστικής, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα γελάσουμε σήμερα…».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter