Πελοπόννησος: Ξάφριζαν ανυποψίαστους ηλικιωμένους, παριστάνοντας τους υπαλλήλους της ΔΕΗ

Πελοπόννησος: Ξάφριζαν ανυποψίαστους ηλικιωμένους, παριστάνοντας τους υπαλλήλους της ΔΕΗ

«Φάμπρικα» είχαν στήσει τρεις επιτήδειοι και μέσα σε δύο ημέρες κατάφεραν να εξαπατήσουν 11 ηλικιωμένους σε Αργολίδα, Αρκαδία και Μεσσηνία και να τους κλέψουν κομπόδεμα και κοσμήματα, προφασιζόμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ.

Την εγκληματική ομάδα εξάρθρωσαν αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας της Τρίπολης, οι οποίοι συνέλαβαν δύο άνδρες, ηλικίας 39 και 40 ετών αντίστοιχα, ενώ αναζητούν έναν 25χρονο. Το σχέδιο των απατεώνων ήταν απλό, όπως το περιγράφει η Αστυνομία: Επισκέπτονταν ως υπάλληλοι της ΔΕΗ τα υποψήφια θύματά τους. Στη συνέχεια, τα έπειθαν ότι υπάρχει κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς, λόγω βλάβης στο δίκτυο παροχής ρεύματος. 

Κατόπιν τους έβαζαν να συγκεντρώσουν τα χρήματα και τα κοσμήματά τους μέσα σε ύφασμα, ώστε να τα προστατεύσουν. Τότε, αποσπούσαν την προσοχή των ηλικιωμένων, άρπαζαν το ύφασμα, μέσα στο οποίο υπήρχαν τα χρήματα και τα κοσμήματα και εξαφανίζονταν. Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέσα σε ένα διήμερο, στις 2 και 3 Μαρτίου, οι δράστες αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 5.500 ευρώ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter