Πέντε εκπληκτικοί εργοδότες που όλοι θα ήθελαν (Photos+Video)

Πέντε εκπληκτικοί εργοδότες που όλοι θα ήθελαν (Photos+Video)

Και όμως, υπάρχουν και ευτυχισμένοι εργαζόμενοι. Και πώς να μην είναι εξάλλου, όταν, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, οι εργοδότες τους τούς «έχουν στα πούπουλα».

Δείτε τις παροχές που δίνουν ορισμένα από τα «καλύτερα» αφεντικά του κόσμου:

Chatri Sityodtong

https://www.instagram.com/p/BNG0VnTDQml/

Ο ιδρυτής της εταιρείας Evolve έδωσε σχεδόν 450.000 ευρώ για να στείλει 100 εργαζόμενους σε διακοπές στις Μαλδίβες, εκφράζοντας έτσι τις ευχαριστίες του για το γεγονός ότι κατάφεραν να αυξήσουν τα εισοδήματα της εταιρίας γύρω στο 30% κάθε χρόνο.

BrewDog

https://www.instagram.com/p/BR-_7jojC1q/

Το σκωτσέζικο ζυθοποιείο δίνει μία εβδομάδα άδειας στους εργαζόμενους που αποκτούν κουτάβι, προκειμένου να εξοικειωθούν μαζί του. Πριν από αυτό «απλώς» τους επέτρεπε να φέρνουν τα κατοικίδιά τους στη δουλειά.

Dan Price

https://www.youtube.com/watch?v=kgF9ohgylWY

Ο Dan Price, ιδρυτής της Gravity Payments, ευχαρίστησε τους εργαζόμενούς του με ένα γερό μπόνους και μοιράστηκε μαζί τους τα δικά του εισοδήματα, προκειμένου να τους κάνει αύξηση 60.000 ευρώ στον καθένα ετησίως.

Savji Dholakia

Ο CEO του ινδικού κολοσσού Hare Krishna Exports υλοποίησε το όνειρό του να δώσει στους εργαζόμενούς του διαμερίσματα και αυτοκίνητα μέσα σε πέντε χρόνια. Τον Απρίλιο του 2016 διέθεσε 1.260 αυτοκίνητα και 400 διαμερίσματα στους πιο αποδοτικούς εργαζόμενους.

Stefan Sagmeister

Ο διάσημος γραφίστας και ιδιοκτήτης της εταιρείας Sagmeister & Walsh δίνει στους εργαζόμενούς του άδεια ενός έτους κάθε επτά χρόνια, θεωρώντας ότι αν δεν ξεκουράζεσαι τόσο «καίγεσαι» και χάνεις τη δυναμική σου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter