Πένθος για τον Έντι Μέρφι – Έχασε τον αδελφό του

Πένθος για τον Έντι Μέρφι – Έχασε τον αδελφό του

Πέθανε χθες σε ηλικία 57 ετών από λευχαιμία ο κωμικός ηθοποιός Τσάρλι Μέρφι, μεγαλύτερος αδερφός του ηθοποιού, συγγραφέα, τραγουδιστή και παραγωγού, Έντι Μέρφι. Ο Τσάρλι Μέρφι πέθανε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, όπου υποβαλλόταν σε χημειοθεραπεία.

«Οι καρδιές μας είναι βαριές με την απώλεια του γιου, αδελφού, πατέρα, θείου και φίλου Τσάρλι. Ο Τσάρλι γέμιζε την οικογένειά μας με αγάπη και γέλιο και δεν θα υπάρξει μέρα που δεν θα μας λείψει. Ευχαριστούμε για τα συλλυπητήρια και τις προσευχές σας. Ζητάμε με κάθε σεβασμό προστασία της προσωπικής μας ζωής αυτή την περίοδο της μεγάλης απώλειας για όλους μας», αναφέρεται σε ανακοίνωση της οικογένειας Μέρφι προς τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Ο Τσάρλι Μέρφι έγινε γνωστός ως stand up κωμικός στο Chappelle’s Show και είχε γράψει μαζί με τον Έντι πολλά από τα σκετς του. Κάποιοι από τους ρόλους τους οποίους υποδύθηκε στον κινηματογράφο ήταν στις ταινίες «Lottery Ticket» (Ο πρώτος λαχνός) και «The guys who move furniture». Ήταν ο σεναριογράφος της κωμωδίας «Norbit», στην οποία πρωταγωνίστησε ο αδελφός του, Έντι Μέρφι. Είχε συνεργαστεί με πολλούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, Χάλι Μπέρι, Ντένζελ Ουάσινγκτον, Σάμι Ντέιβις Τζ. και είχε δανείσει τη φωνή του στις τηλεοπτικές σειρές κινουμένων σχεδίων «The Boondocks» και «Black Jesus».

(Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter