People: Πιο καλοντυμένη γυναίκα της χρονιάς η Μέγκαν Μαρκλ

People: Πιο καλοντυμένη γυναίκα της χρονιάς η Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ, η 37χρονη πρώην ηθοποιός και νυν δούκισσα του Σάσεξ, ανακηρύχθηκε σήμερα η πιο καλοντυμένη γυναίκα του 2018 από το περιοδικό People.

Η Μαρκλ, η οποία παντρεύτηκε τον Μάιο τον πρίγκιπα Χάρι της Βρετανίας, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, μπροστά από μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως αυτά της Κέιτ Μπλάνσετ και της Σάντρα Μπούλοκ, της δικηγόρου για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων Αμάλ Κλούνεϊ και της ριάλιτι σταρ Κιμ Καρντάσιαν.

Είναι η πρώτη φορά που το περιοδικό περιλαμβάνει ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας ή κάποια σταρ εκτός του Χόλιγουντ στον κατάλογο αυτό που συντάσσει κάθε χρόνο. «Όταν μιλάμε για στιλ εν έτει 2018 δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τη Μέγκαν Μαρκλ», σχολίασε η αρχισυντάκτρια του τμήματος Στιλ και Ομορφιάς Αντρέα Λάβινταλ. «Το στιλ της ήταν εκείνο που πραγματικά βρέθηκε στο προσκήνιο φέτος και για αυτό αισθανθήκαμε πως όχι μόνο έπρεπε να τη συμπεριλάβουμε στη λίστα αλλά να την βάλουμε στην κορυφή», πρόσθεσε.

Η Μαρκλ, η πρώην πρωταγωνίστρια του σίριαλ Suits, βρίσκεται μονίμως στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών και των εφημερίδων μετά τον αρραβώνα της με τον Χάρι, τον Νοέμβριο του 2017. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο παρακολούθησαν από τις τηλεοράσεις τους τον γάμο της, τον Μάιο. Πολλοί επιδοκιμάζουν τις ενδυματολογικές επιλογές της, συνήθως την ανάμιξη ρούχων που βρίσκει κανείς σε όλα τα καταστήματα λιανικής με δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών. Δεν διστάζει επίσης να παραβιάζει το βασιλικό πρωτόκολλο, καθώς φοράει μίνι φούστες ή μπλούζες που αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους.

«Είτε φοράει ένα κλασικό πουκάμισο με σκισμένο τζιν, όπως οποιοδήποτε άλλο κορίτσι, είτε ένα νυφικό με τιάρα, σε αντίθεση με τους περισσότερους από εμάς, πάντα δείχνει αβίαστα κομψή», είπε η Λάβινταλ.

Το περιοδικό επαίνεσε επίσης την Κέιτ Μπλάνσετ που συνηθίζει να φορά τολμηρά αλλά αψεγάδιαστα ρούχα μεγάλων σχεδιαστών, την Κλούνεϊ για το «αποκλειστικά δικό της, τολμηρό και γοητευτικό στιλ της» και την Μπούλοκ για την οποία γράφει ότι «ποτέ δεν έδειχνε τόσο εντυπωσιακή» όσο τώρα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter