Πέρασε από Γαλλία πριν πάει στο Μιλάνο ο Αμρί;

Πέρασε από Γαλλία πριν πάει στο Μιλάνο ο Αμρί;

Όπως όλα δείχνουν ο δράστης της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς του Βερολίνου είπε περάσει από τη Γαλλία, συγκεκριμένα από την πόλη Λυών, πριν πάει στο Μιλάνο, όπου σκοτώθηκε από τα πυρά Ιταλού αστυνομικού.

Από τη Γαλλία και συγκεκριμένα από τη Λυών είχε περάσει ο Ανίς Αμρί,ο φερόμενος δράστης της επίθεσης στο Βερολίνο, ο οποίος έπεσε νεκρός την Παρασκευή από αστυνομικά πυρά στο Μιλάνο, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην έρευνα.

«Ένας άνδρας, τα χαρακτηριστικά του οποίου αντιστοιχούν στον δράστη, εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου στην αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού, φορούσε σκούφο και κρατούσε ένα σακίδιο» είπε η πηγή, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στον Τύπο.

«Μοιάζει να είναι μόνος του στις εικόνες» πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι οι έρευνες συνεχίζονται για να καθοριστεί πώς ο Άνις Άμρι, που φέρεται να σκότωσε 12 ανθρώπους με το φορτηγό που οδηγούσε σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, κατάφερε να φύγει από τη γερμανική πρωτεύουσα και να μεταβεί στη Γαλλία και κατόπιν στην Ιταλία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter