Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου: Θετική εξέλιξη η διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά

Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου: Θετική εξέλιξη η διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά

Η απόφαση της διατήρησης του μειωμένου ΦΠΑ στη Λέσβο, τη Χίο και τη Σάμο, σε συνδυασμό με την απόφαση για την αύξηση των Ευρωπαϊκών πόρων για την επόμενη Προγραμματική Περίοδο 2021- 2027 του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, από 325 εκατομμύρια ευρώ που είναι την παρούσα Προγραμματική Περίοδο 2014- 2020, σε 660 εκατομμύρια ευρώ, κρίνεται ως «θετική» από την περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η κ. Καλογήρου σημείωσε πως με την απόφαση «μέσα σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία δε θα επιβαρυνθεί περαιτέρω η καθημερινότητα των ανθρώπων στα τρία νησιά πρώτης γραμμής στο βόρειο Αιγαίο και η τοπική οικονομία. Η απόφαση αυτή επαναφέρει με τον τρόπο της τη χρησιμότητα και την αναγκαιότητα ύπαρξης καθεστώτος μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά μας».

Και κατέληξε η κ. Καλογήρου: «Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την απόφαση για την επόμενη προγραμματική περίοδο 2021- 2027 που εντάσσεται στο ίδιο πλαίσιο είναι μια θετική εξέλιξη».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter