Περιπέτεια στον αέρα για παίκτες και οπαδούς του Ολυμπιακού

Περιπέτεια στον αέρα για παίκτες και οπαδούς του Ολυμπιακού

Δεν έφτανε η συντριβή από τη Μπασκόνια με 86-54 για τον Ολυμπιακό, ήρθε και η ταλαιπωρία για τους παίκτες και τους περίπου 80 οπαδούς που βρίσκονταν στο τσάρτερ της ομάδας, κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα.

Η πτήση αναχώρησε κανονικά από τη Βιτόρια αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης των «ερυθρόλευκων» με τους Βάσκους κι έφτασε στην Αθήνα λίγο μετά τις 4:00 το ξημέρωμα του Σαββάτου. Η έντονη κακοκαιρία που επικρατούσε ωστόσο δεν επέτρεπε στον κυβερνήτη να προσγειώσει το αεροσκάφος.

Μετά από αρκετές στροφές πάνω από το «Ελ. Βενιζέλος» αποφασίστηκε το τσάρτερ της Aegean να κινηθεί προς Χανιά ώστε αφενός να περιμένει το πράσινο φως για την επιστροφή στην Αθήνα και αφετέρου να ανεφοδιαστεί. Εν τέλει, το αεροπλάνο του Ολυμπιακού προσγειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης αφού σύμφωνα με πληροφορίες ενημερώθηκε ότι δεν υπήρχε δυνατότητα ανεφοδιασμού στα Χανιά.

Το αεροσκάφος παρέμεινε καθηλωμένο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου για περίπου μία ώρα, όποτε και πήρε το «οκ» για επιστροφή στο «Ελ. Βενιζέλος». Τελικά οι «ερυθρόλευκοι» προσγειώθηκαν στην Αθήνα περίπου στις 6:00 το ξημέρωμα με σχεδόν δύο ώρες καθυστέρηση από την προγραμματισμένη ώρα άφιξής τους. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter