Πετρούνιας: Ελπίζω να έκανα τους Έλληνες να χαμογελάσουν λίγο

Πετρούνιας: Ελπίζω να έκανα τους Έλληνες να χαμογελάσουν λίγο

Στην Αθήνα επέστρεψε η αποστολή της ενόργανης γυμναστικής ανδρών, που έλαβε μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκόβης, με πρώτο και καλύτερο τον τετράκις πρωταθλητή Ευρώπης, Λευτέρη Πετρούνια.

Η εμφάνισή του στον χώρο των αφίξεων του «Ελευθέριος Βενιζέλος» προκάλεσε αμέσως το ενδιαφέρον του κόσμου, που καταχειροκρότησε τον 27χρονο Ολυμπιονίκη. 

Αυτός, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον κόσμο, φωτογραφήθηκε και στις δηλώσεις που έκανε, τόνισε μεταξύ άλλων: «Οι στόχοι που θέτουμε δεν σταματούν ποτέ. Ο αγώνας συνεχίζεται κάθε μέρα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, αλλά ταυτόχρονα και… καθόλου, αφού δεν θέλω να σταματήσω να προσπαθώ. Το οποιοδήποτε αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει αυτή την προσπάθεια. Αν δεν παραμείνεις συγκεντρωμένος, τότε κινδυνεύεις να χάσεις τον στόχο σου». 

Στη συνέχεια είπε: «Αντιμετώπισα αρκετά προβλήματα τραυματισμών, τους τελευταίους έξι μήνες και είχα σοβαρούς πόνους. Όταν ο ώμος πονά, σου παραλύει το χέρι, είναι κάτι φυσιολογικό. Η κατάσταση αυτή ήθελε σωστή διαχείριση, με βάση την εμπειρία και με βάση τα προγράμματα που έχω κάνει μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Το δούλεψα πολύ στο μυαλό μου και ειδικά αυτή η επιτυχία ήταν καθαρά εγκεφαλική προσπάθεια.

Όπως το έχω ξαναπεί, το σημαντικότερο για εμάς είναι η χαρά μας και το μετάλλιο που δεχόμαστε μέσω της χαράς του κόσμου. Αυτά που συνέβησαν στην Ελλάδα, αποτελούν ένα λόγο παραπάνω να θέλω να φέρω μια μεγάλη επιτυχία, όπως έκανα και όπως το ίδιο έκαναν και οι άλλοι αθλητές». 

Και ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέληξε λέγοντας: «Θέλω να αφιερώσω το μετάλλιο στη χώρα μου και στους Έλληνες. Ήταν ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι, που ξεκίνησε πολύ άσχημα και ελπίζω να χαμογέλασαν έστω και λίγο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter