Πιο έτοιμος ο Πανιώνιος

Πιο έτοιμος ο Πανιώνιος

Στο φιλικό που δόθηκε για τον μικρό Βαγγέλη, που μάχεται για τη ζωή του, οι Νεοσμυρνιώτες στάθηκαν καλύτερα και πήραν τη νίκη

Πιο έτοιμος ο Πανιώνιος νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη σε ένα φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα, όπου τα έσοδα θα δοθούν για την ενίσχυση του μικρού Βαγγέλη, που δίνει μάχη με για τη ζωή του.

Οι γηπεδούχοι άφησαν καλές εντυπώσεις κι έδειξαν σχεδόν έτοιμοι για την μάχη του β’ προκριματικού γύρου του Europa League, την επόμενη εβδομάδα (πιθανότατα κόντρα στην Γκόριτσα). Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Ισα-ίσα που έδειξε πολλές αδυναμίες, με σημαντικότερες αυτές στο αμυντικό του παιχνίδι.

Ο Γεσίλ στο 16’ έκανε το 1-0 μετά από λανθασμένη συνεννόηση Μποτία – Καπίνο, με τον Ισπανό στόπερ να χαρίζει ουσιαστικά την μπάλα στον σκόρερ που από πλάγια άνοιξε το σκορ. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ τέσσερα λεπτά μετά, ύστερα από πάσα του Φορτούνη, ισοφάρισε 1-1 και στο 60’ ο νεαρός Λάμπρου βρέθηκε μόνος προ του Καπίνο μετά από πάσα του Μασούρα κι έκανε το 2-1.

Μέχρι το τέλος του φιλικού που παρακολούθησαν περίπου 3.000 φίλαθλοι, ο Πανιώνιος ήταν εκείνος που δημιουργούσε κι έχανε ευκαιρίες…

Πανιώνιος: Κόντνικ (65’ Μπαντής), Τασουλής (65’ Σαραμαντάς), Μπανανά (65’ Πατσατζόγλου), Οικονόμου (65’ Σταυρόπουλος), Βλάχος (65’ Παπαγεωργίου), Κόρμπος (65’ Μαϊσουράντζε), Ταπόκο (65’ Πινιώτης), Λάμπρου (65’ Βουκελάτος) , Σαββίδης (72’ Οικονομίδης), Μασούρας (72’ Γλυνός), Γεσίλ (46’ Ντουρμισάι).

Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας (59’ Ομάρ), Μποτία (59’ Νικολάου), Ρισβάνης (46’ Σισέ), Ντε Λα Μπέγια ( 59’ Κούτρης), Ρομαό (46’ Σιώπης), Μάρτινς (46’ Ζντιέλαρ), Μάριν (59’ Γιαννιώτας), Σεμπά (59’ Ελιονούσι), Φορτούνης (59’ Ανδρούτσος), Ανσαριφάρντ (46’ Μπεν)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter