Πισίνα το γήπεδο της Λιβαδειάς, διακοπή στον αγώνα με ΠΑΟ

Πισίνα το γήπεδο της Λιβαδειάς, διακοπή στον αγώνα με ΠΑΟ

Στη Λιβαδειά, περίπου δυο ώρες πριν τη σέντρα, η βροχή που έπεφτε ήταν ασταμάτητη και ο αγωνιστικός χώρος έγινε πισίνα. Ο διαιτητής Ευαγγέλου, ωστόσο ξεκίνησε το παιχνίδι, αφού πρώτα βγήκε δυο φορές, κοίταξε την κατάσταση του γηπέδου και έκρινε πως αγώνας μπορεί να διεξαχθεί κανονικά. 

Το ματς ξεκίνησε, αλλά ήταν εμφανείς οι κίνδυνοι για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε, από το πρώτο λεπτό ο Ουζουνίδης ρωτούσε τόσο τον τέταρτο διαιτητή όσο και τον ίδιο τον Ευαγγέλου για το πώς γίνεται να παίζεται ποδόσφαιρο σε τέτοιο… βούρκο. 

Χρειάστηκε να περάσουν δέκα λεπτά κακοποίησης του ποδοσφαίρου για να αποφασίσει πως δεν γίνεται να διεξαχθεί ο αγώνας, και τότε κάλεσε τους 22 ποδοσφαιριστές για να τους ανακοινώσει πως ο αγώνας διακόπτεται.

Ο Ευαγγέλου τους κάλεσε όλους στα αποδυτήρια και τους ενημέρωσε πως σε πέντε λεπτά από τη διακοπή θα αποφασίσει οριστικά για την τύχη του αγώνα. Χρειάστηκε περίπου ένα τέταρτο για να βγει ξανά στο γήπεδο και να δοκιμάσει το αν γίνεται να παιχτεί ποδόσφαιρο, βλέποντας φυσικά πως η μπάλα δεν κυλάει και δεν γινόταν να γίνει ματς. Σε περίπτωση οριστικής διακοπής, προφανώς και το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή την ίδια ώρα με τις ίδιες ενδεκάδες. Στις 20:01, ανακοινώθηκε η οριστική διακοπή του αγώνα. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter