Πλήρης ταύτιση ΝΔ με Eldorado Gold

Πλήρης ταύτιση ΝΔ με Eldorado Gold

Λαλίστατη εμφανίστηκε η Νέα Δημοκρατία όσον αφορά την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός, μετά την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου για την επένδυση στη Χαλκιδική.

Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δέχεται απόλυτα τις θέσεις και την «ερμηνεία» της διοίκησης της εταιρείας, εκτιμώντας πως «δικαιώθηκε» από την απόφαση των διαιτητικών δικαστών, παρά το ότι η πραγματικότητα απέχει παρασάγγας. 

Για την ιστορία… με την απόφαση απλά και μόνον η πολυεθνική δεν «αποβάλλεται» από την επένδυση αλλά παίρνει πίστωση χρόνου προκειμένου να εφαρμόσει τις δεσμεύσεις της και να προχωρήσει στην κατασκευή του εργοστασίου.

Η στάση της Νέας Δημοκρατίας δεν ξαφνιάζει κανέναν, αφού είναι γνωστές οι επιλεκτικές της αντιδράσεις διατηρώντας πλήρη αφωνία σε άλλα θέματα, όπως για παράδειγμα στην υπόθεση του ναρκόπλοιου Noor 1 και τη δίωξη κατά του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Σχετική» αφωνία της Νέας Δημοκρατίας πλέον και για την υπόθεση της Novartis όπου η αρχική «σκευωρία» μετατράπηκε πριν δύο μέρες από τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε «σκάνδαλο και σκευωρία»…

Τι λέει η Ν.Δ. προς υπεράσπιση της Ελληνικός Χρυσός:

«Η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου που δικαιώνει την Eldorado Gold έναντι της κυβέρνησης, επιβεβαιώνει πόσο καταστροφικές μπορεί να αποδειχθούν ο ιδεοληψίες του κ. Τσίπρα και των υπουργών του» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Στην ανακοίνωση προστίθεται: «Με τις αναχρονιστικές εμμονές τους έστειλαν άνευ λόγου 500 εργαζομένους και τις οικογένειές τους στην ανεργία, πλήττοντας παράλληλα τη διεθνή αξιοπιστία της χώρας μας, που θα έπρεπε ήδη να προσελκύει επενδύσεις για να μειώσει την ανεργία».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter