Ποδοσφαιριστής ξεσπάει σε κλάματα στο τέλος του αγώνα μετά από ρατσιστική επίθεση εναντίον του (Video)

Ποδοσφαιριστής ξεσπάει σε κλάματα στο τέλος του αγώνα μετά από ρατσιστική επίθεση εναντίον του (Video)

Κάθε φορά που ο 28χρονος βραζιλιάνος Έβερτον Λουίζ άγγιζε την μπάλα οι οπαδοί της Ράντ Βελιγραδίου τού φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα και τον αποκαλούσαν μαϊμού.

Ο νεαρός άσος αγωνίζεται στην Παρτιζάν Βελιγραδίου και στον αγώνα της Κυριακής με την Ραντ υπέστη απίστευτη ρατσιστική επίθεση και μια ψυχολογική βία από τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας. 

Μάλιστα στην αρχή του αγώνα είχαν βγάλει και πανό με ρατσιστικά συνθήματα το οποίο απέσυραν μετά από παρατήρηση του διαιτητή του αγώνα. 

Όμως η συντονισμένη επίθεση εναντίον του 28χρονου δεν σταμάτησε ούτε λεπτό. 

Στο τέλος του παιχνιδιού ο Λουίζ απάντησε με μια άσεμνη χειρονομία στους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα να ξεσπάσουν μικροεπεισόδια και με κάποιους από τους παίκτες της Ράντ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters η Ράντ τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού έδρας εξ’ αιτίας των ρατσιστικών συνθημάτων των οπαδών της.

Ο Λουίζ δήλωσε στο ίδιο πρακτορείο: “Εγώ κι η οικογένειά μου αισθανόμαστε σπίτι μας τη Σερβία, γι’ αυτό ξέσπασα σε κλάματα μετά το παιχνίδι. Άντεξα 90 λεπτά απίστευτης ρατσιστικής επίθεσης. Κάποιοι έπρεπε να με προστατέψουν από όλο αυτό. Θέλω να το ξεχάσω και να καλέσω τους πάντες να πούμε “ΟΧΙ στο ρατσισμό”

https://www.youtube.com/watch?v=Z1oVbY14Q7o

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter