Ποδόσφαιρο: Νικητής με πέναλτι-δώρο ο ΠΑΟ

Ποδόσφαιρο: Νικητής με πέναλτι-δώρο ο ΠΑΟ

Ένα πέναλτι-δώρο χρειάστηκε ο Παναθηναϊκός για να κάμψει την αντίσταση του Πανιωνίου στη Λεωφόρο (1-0) και να φτάσει τον ηττημένο στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι δύο χθεσινοί αντίπαλοι βρίσκονται 1 βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ (51 έναντι 52), αλλά 9 πόντους μακριά από την κορυφή. Ο Παναθηναϊκός μετράει πλέον τρεις συνεχόμενες νικες σε ντέρμπι, αφού νίκησε νωρίτερα την ΑΕΚ και τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Το σφύριγμα που έκρινε τον αγώνα ακούστηκε στο 74ο λεπτό, σε άτσαλο μαρκάρισμα του Τασούλη στον Σεμπάστιαν Λέτο. Τα τηλεοπτικά ριπλέι έδειξαν ότι δεν υπήρχε παράβαση, αλλά ο διαιτητής Χρήστος Γκράνας από τη Θράκη έδειξε την άσπρη βούλα. Ο φορμαρισμένος Μάρκους Μπεργκ δεν χαρίστηκε.

Το «τριφύλλι» είχε δοκάρι με τον Βιγιαφάνιες στο 17’, ενώ ο αρχισκόρερ Μπεργκ δοκίμασε τα αντανακλαστικά του γκολκήπερ Γιαννιώτη στο 62’. Ο Λέτο ήταν το πρόσωπο του αγώνα, αφού η είσοδός του στο γήπεδο μετά το 65ο λεπτό έδωσε φρεσκάδα στον Παναθηναϊκό και τον έκανε πιο απειλητικό. Η παρουσία του Κουρμπέλη έδεσε την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων, ενώ η μετριότητα του Μασούντ έκανε τον Πανιώνιο ακίνδυνο.

“Δεν είχαμε την απαραίτητη ενέργεια, αν και ξεκινήσαμε καλά”, σχολίασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. “Ήμασταν βιαστικοί και νευρικοί. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις σε συνεχόμενους αγώνες τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Πανιώνιο, αλλά εμείς τα καταφέραμε. Θα φρεσκάρουμε την ομάδα και θα βελτιωθούμε στη συνέχεια”. Εκνευρισμένος ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αρκέστηκε σε μία φράση όταν τον πλησίασε η κάμερα της Nova: “Έχουμε δύσκολο ματς την Κυριακή”.

Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από πολλά νεύρα, ελάχιστες φάσεις και χαμηλό δείκτη ποιότητας. Οκτώ παίκτες αντίκρυσαν την κίτρινη κάρτα: 29′ Εμποκού, 64′ Ρέις, 70′ Μολέδο – 24′ Μασούντ, 31′ Σιώπης, 43′ Οικονόμου, 60′ Ρισβάνης, 76′ Κόρμπος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ, Λουντ (46′ Ρέις), Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Εμποκού (65′ Λέτο), Κλωναρίδης (75′ Βλαχοδήμος Π.), Μπεργκ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Μασούρας (87′ Σαββίδης), Σιώπης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Γεσίλ (65′ Λάμπρου), Μασούντ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter