Ποδόσφαιρο: Που θα γίνει ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας

Ποδόσφαιρο: Που θα γίνει ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας

Το Πανθεσσαλικό στάδιο θα φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό μεταξύ των δύο Δικεφάλων. Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, τελικά το γήπεδο του Βόλου προκρίθηκε για την διεξαγωγή του αγώνα, κάτι που ήταν επιθυμία της ΕΠΟ.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ πίεζε για το Παγκρήτιο, αλλά τελικά αποφασίστηκε το Πανθεσσαλικό να είναι το γήπεδο όπου το βράδυ του Σαββάτου, 6 Μαΐου, θα αναδείξει τον νέο Κυπελλούχο. Ο αγώνας για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα ξεκινήσει στις 20:30.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Επαγγελματικών Ομάδων 2017, στον τελικό της διοργάνωσης, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 6 Μαΐου και ώρα 20:30.

Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε τον Παναθηναϊκό, νικώντας 4-0 στο γήπεδο Τούμπας και ανατρέποντας το 2-0 του πρώτου αγώνα, ενώ η ΑΕΚ προκρίθηκε, παρότι ηττήθηκε στη ρεβάνς από τον Ολυμπιακό με 1-0, χάρη στη νίκη της στο γήπεδο Καραϊσκάκη, με 2-1.

Στo πλαίσιο του τελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας, θα πραγματοποιηθούν δράσεις για την ανάδειξη του έργου που επιτελεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός και εθελοντικός οργανισμός της χώρας μας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter