Ποδόσφαιρο: Σφάζονται στα πόδια του Μανωλά

Ποδόσφαιρο: Σφάζονται στα πόδια του Μανωλά

Ζεστά στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Κώστα Μανωλά ετοιμάζονται να μπουν οι Κινέζοι της Ίντερ, την ώρα που, σύμφωνα με την «Sun», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοσέ Μουρίνιο είναι διατεθειμένη να προσφέρει 55 εκατομμύρια ευρώ στη Ρόμα για να αποκτήσει το διεθνή Έλληνα αμυντικό, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους Ρωμαίους μέχρι το 2019.

Ιταλικές ιστοσελίδες αναφέρουν ότι τα νέα αφεντικά των «νερατζούρι» από την Suning, σκέφτονται ήδη από αυτή την μεταγραφική περίοδο να ξοδέψουν πολλά εκατομμύρια, προκειμένου να κάνουν ανταγωνιστική την ομάδα του Στέφανο Πιόλι. Αρσεναλ, Τσέλσι, Εβερτον, Σαουθάμπτον και Ισπανοί περιμένουν στη γωνία, ενώ με μεγαλύτερο ενδιαφέρον αναμένεται η οικονομική αντίδραση της Ιντερ, στην μέγα-πρόταση των Αγγλων. 

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η ιταλική εφημερίδα Messagggero, δημοσίευσε διάλογο του Φραντσίκο Τότι με φωτογράφους, στον αγώνα με την Τζένοα στη Γένοβα (0-1). Ο αρχηγός της Ρόμα καθόταν με τον Μανωλά στον πάγκο, τον αγκάλιασε και απευθυνόμενος στους φωτογράφους είπε: «Αυτές είναι από τις τελευταίες φωτογραφίες του Μανωλά με την φανέλα της Ρόμα».

Να σημειωθεί ότι οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως ο Μανωλάς έχει απαιτήσει περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο από την Ρόμα για την ανανέωση του συμβολαίου του, κάτι που δυσκολεύει τον προυπολογισμό των Ρωμαίων και το πρόβλημα με το οικονομικό Fair Play. Η τελευταία οικονομική αξιολόγηση του Κώστα Μανωλά από την εξειδικευμένη ιστοσελίδα transfermark είναι στα 28 εκατομμύρια ευρώ!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter