Ποδόσφαιρο: Τα 100 έπιασε η Λίβερπουλ του Κλοπ

Ποδόσφαιρο: Τα 100 έπιασε η Λίβερπουλ του Κλοπ

Την καλύτερη επίδοση στην ιστορία του συλλόγου ισοφάρισε η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, που έφτασε τα 100 γκολ. Η βρετανική ομάδα, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας τρεις συνεχόμενες νίκες στην Premier League, δείχνει έτοιμη να παλέψει μέχρι το τέλος για την κατάκτηση του τίτλου.

Στην αναμέτρηση της Τρίτης (27/12), κόντρα στη Στόουκ (4-1) πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, φτάνοντας στους 40 βαθμούς και στους -6 απ’ την κορυφή. Πάντως, εκείνο που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον είναι ότι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ συμπλήρωσε 100 τέρματα στο διάστημα που ο Γερμανός τεχνικός βρίσκεται στο “Anfield”.

Άξιο αναφοράς είναι ότι ο Κλοπ ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση που είχε σημειώσει ο Κένι Νταλγκλίς, αναφορικά με την πιο σύντομη επίτευξη 100 τερμάτων στο διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα. Όπως και με τον Νταλγκλίς, έτσι και με τον Κλοπ, η Λίβερπουλ έφτασε τα 100 γκολ σε 48 αγώνες. 

Δεύτερος στη λίστα είναι ο Μπρένταν Ρότζερς με 52 ματς, τρίτος ο Μπιλ Σάνκλι με 56. Τζορτζ Πάτερσον και Ζεράρ Ουγιέ βρίσκονται στην 4η και 5η θέση με 58 και 59 παιχνίδια αντίστοιχα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter