ΠΟΕΔΗΝ: Πορεία διαμαρτυρίας και… τούρτα

ΠΟΕΔΗΝ: Πορεία διαμαρτυρίας και… τούρτα

Πορεία διαμαρτυρίας που… κορυφώθηκε με το κόψιμο τούρτας, έκαναν μέλη της ΠΟΕΔΗΝ που ξεκίνησαν το πρωί από τη Ρηγίλλης. Τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ διαμαρτύρονται για την κατάσταση στον χώρο της Υγείας, και για το γεγονός ότι παρά τις διαβεβαιώσεις δεν έχουν ακόμη συναντηθεί με τον πρωθυπουργό.

Η πορεία ξεκίνησε από την Ρηγίλλης και μετά από μικροεπεισόδια με την αστυνομία τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ κατευθύνθηκαν προς την Ηρώδου Αττικού. 

Στην οδό Λυκείου, επικράτησε επίσης μικροένταση, όταν κλούβα με άνδρες και γυναίκες των ΥΜΕΤ, “έκλειναν” τον δρόμο προς το Μέγαρο Μαξίμου. Μάλιστα, εκεί, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος κατήγγειλε απόπειρα… λογοκρισίας από τη φρουρά του πρωθυπουργού διότι, όπως είπε, οι αστυνομικοί ήθελαν να ελέγξουν τι γράφει το πανό των διαδηλωτών.

Τελικά η πορεία “γύρισε” πίσω στην αρχή της Ηρώδου Αττικού, και αφού το αρχικό πλάνο να “κοψουν” την τούρτα στο Μέγαρο Μαξίμου δεν ευοδώθηκε, έκοψαν την τούρτα και άνοιξαν το πανό τους εκεί.

Η τούρτα -με αφορμή τα 2 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- είχε φωτογραφία του πρωθυπουργού ως Πινόκιο και έγραφε: «2 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – Ψέματα, ψέματα, ψέματα, ψέματα για προσλήψεις – υλικά – ΜΕΘ». 

Σε ίδιο κλίμα και το πανό, που είχε φωτογραφίες του πρωθυπουργού και του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη,οι οποίοι παρουσιάζοντας ως «καρεκλοκένταυροι».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter