Ποια λάθη να αποφύγετε όταν στρώνετε το κρεβάτι σας

Ποια λάθη να αποφύγετε όταν στρώνετε το κρεβάτι σας

Μια απλή καθημερινή συνήθεια των περισσότερων είναι το στρώσιμο του κρεβατιού.

Πρόκειται για μια «υποχρέωση» που σχεδόν κάθε μέρα οφείλετε να κάνετε χωρίς να αφήνετε το κρεβάτι σας να μοιάζει με εμπόλεμη ζώνη. Σαφώς υπάρχει και η άποψη: «Αφού θα κοιμηθώ ξανά το βράδυ γιατί να το στρώσω;» Σωστό και αυτό! Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που μας πιάσει το φιλότιμο και θελήσουμε να το στρώσουμε; Αν δεν είστε και φανατικοί με την περιποίηση του κρεβατιού σίγουρα θα συγκαταλέγεστε στη λίστα με αυτούς που κάνουν τα 2 πιο συνηθισμένα λάθη,

Οι μαξιλαροθήκες τοποθετούνται με λάθος τρόπο:Πρόκειται για ένα από τα πιο συχνά λάθη που κάνετε στο στρώσιμο του κρεβατιού. Οι μαξιλαροθήκες ως γνωστόν έχουν ανοίγματα έτσι ώστε να μπαίνουν εύκολα τα μαξιλάρια.  Το λάθος είναι πως οι περισσότεροι τοποθετούν τα μαξιλάρια με άνοιγμα προς την όψη του κρεβατιού και όχι από την πίσω όπως κανονικά θα έπρεπε. Φυσικά αυτό έχει «κίνδυνο» να αποκαλυφτεί το εσωτερικό τους.

Το πανωσέντονο είναι λάθος: Μπορεί τις περισσότερες φορές από αυτές που αποφασίζετε να στρώσετε το κρεβάτι σας να βιάζεστε γι’ αυτό και δεν σκέφτεστε πως θα έπρεπε ιδανικά να το έχετε φτιάξει. Ένα ακόμα λάθος, το οποίο μπορεί και να βασίζεται στη βιασύνη σας, είναι πως το πανωσέντονο τοποθετείται με λάθος τρόπο. Το σωστό στρώσιμο θέλει το πάνω σεντόνι να στρώνεται από την ανάποδη (η «καλή» πλευρά να κοιτάει το στρώμα) έτσι ώστε όταν γυρίζετε το πάνω μέρος πάνω από το πάπλωμα ή την κουβέρτα να φαίνεται η σωστή όψη του.

Πηγή: spirossoulis.com

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter