Ποιος είδε τη σύζυγο του «σέξι κατάδικου» και δεν φοβήθηκε! (Photos)

Ποιος είδε τη σύζυγο του «σέξι κατάδικου» και δεν φοβήθηκε! (Photos)

Άλλο να φοβάσαι έναν πρώην κατάδικο και νυν μοντέλο και «σελέμπριτι» κι άλλο να είσαι ο ίδιος ο κατάδικος και να αντιμετωπίζεις την έξαλλη σύζυγο…

Ο Τζέρεμι Μικς, που έγινε διάσημος όταν δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία της σύλληψής του προκαλώντας πανικό στο ίντερνετ και εξασφαλίζοντάς του μια καριέρα στο μόντελινγκ μετά την αποφυλάκιση, επέστρεψε στο σπίτι του, μετά από μια «άτακτη κρουαζιέρα» στην Τουρκία, με την Κλόε Γκριν, βαθύπλουτη κληρονόμο της αλυσίδας Topshop.

Στην κρουαζιέρα ο παντρεμένος Τζέρεμι και η Κλόε εθεάθησαν σε τρυφερά στιγμιότυπα, που, μέσω ίντερνετ, έφθασαν και στα «χέρια» της συζύγου του, Μελίσα.

Έτσι, όταν η κρουαζιέρα τελείωσε και ο Τζέρεμι γύρισε σπίτι σε σύζυγο και παιδιά, η Μελίσα περίμενε στην πόρτα εμφανώς θυμωμένη, με τον φακό να τη συλλαμβάνει σε μια στάση που… μιλάει μόνη της.

Και με το δίκιο της άλλωστε, μια και το ζευγάρι είναι παντρεμένο οκτώ χρόνια, έχει δύο παιδιά και η Μελίσα του στάθηκε όσο ήταν στη φυλακή και πριν αρχίσει να του… στέκεται η Κλόε, η περιουσία της οποίας, του πατέρα της δηλαδή, εκτιμάται γύρω στα 5 δισεκατομμύρια βρετανικές λίρες…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter