Ποιος «παρασύρεται σε ακόλαστες πράξεις» στους οίκους ανοχής;

Ποιος «παρασύρεται σε ακόλαστες πράξεις» στους οίκους ανοχής;

Με αφορμή τη σύλληψη 15 ιερόδουλων κι ενός πελάτη!  Είναι από τις ειδήσεις που ή περνάνε στα «ψιλά» ή διαβάζονται μανιωδώς.

Αγωνία για το ποιος είναι ο πελάτης που συνελήφθη, αγωνία για τον «χάρτη» της «αμαρτίας» – πού ήταν οι οίκοι ανοχής που έγιναν οι συλλήψεις;

Μόλις αναρτήθηκε η είδηση στο Documentonews.gr έγινε «ανάρπαστη». Κρίμα να μην ξέρουμε αν διαβάζεται περισσότερο από άντρες ή από γυναίκες!

Ποιοι πάνε στους οίκους ανοχής σήμερα;

Όποιοι πήγαιναν πάντα, αλλά σίγουρα λιγότερο οι πιτσιρικάδες. Αυτοί ήταν τακτικοί πελάτες πολλές δεκαετίες πίσω.

Η είδηση με εντυπωσίασε γιατί οι συλλήψεις που έγιναν ήταν πολλές ιερόδουλες και ένας μόνο πελάτης!

Αναδουλειές ή απλώς κάποιοι ήταν πιο τυχεροί;

Και οι ιερόδουλες γιατί; Δεν είχαν χαρτιά, δεν είχαν περάσει γιατρούς, ήταν θύματα trafficking, ή όχι;

Και τι θα πει «παρέσυραν σε ακόλαστες πράξεις». Ποιους παρέσυραν; Ποιος «σύρθηκε» στο κρεβάτι τους; Ποιος παρασύρεται έτσι στοχευμένα;

Ποιοι πάνε στους οίκους ανοχής σήμερα;

Οι άφραγκοι που δεν μπορούν να αγοράσουν ακριβότερο …εμπόρευμα από «μπουτίκ» του είδους;

Είναι οι κλασικοί θεοσεβούμενοι που χρησιμοποιούν τις γυναίκες για την ηδονή τους και μετά κουνάνε δασκαλίστικα το δάχτυλο για να φέρουν στον «ίσιο» δρόμο – όπως αυτοί τον αντιλαμβάνονται τα παιδιά τους ή και τους τριγύρω τους, εν γένει;

Είναι κουλ τύποι, που προτιμούν μια γρήγορη εκτόνωση από το βάσανο μιας σχέσης;

Είναι πολλοί, και δύσκολη η κοινωνιολογική καταγραφή τους.

Πάντως 15 συλλήψεις σε διαφορετικές γειτονιές, κι όχι από τις κλασικές μπουρδελοσυνοικίες της Αθήνας, είναι είδηση που ιντριγκάρει.

Βλέπεις πλέον κάθε γειτονιά, ακόμη και οι παλιές μεσο/πρώην μεγαλοαστικές έχουν το studio τους.

Σήμερα είναι άλλο, σηματοδοτεί άλλη αισθητική και τιμή «ανά τεμάχιον», το studio και άλλο το …μπουρ – ο οίκος ανοχής. Το κόκκινο ή άσπρο λαμπάκι έχει γίνει ροζ νέον, σαν να είναι μια επιχείρηση francise. Ή μήπως είναι;

Και οι συλλήψεις πώς περιορίστηκαν στις κοπέλες και στον πελάτη. Δεν υπήρχε «υπεύθυνος» ; Τέτοια σύμπτωση να μπει η αστυνομία σε επτά οίκους ανοχής σε Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, και Αθήνα.

Γιατί αν διαβάζαμε μια είδηση για σύλληψη ενός ή κάποιων που εξωθούσαν γυναίκες στην πορνεία, θα ήταν εντελώς διαφορετικό θέμα. Αλλά αυτές οι ειδήσεις σπανίζουν.

Πάντα διαβάζουμε ειδήσεις για τα θύματα αυτής της ιστορίας. Γιατί είτε έτσι είτε αλλιώς οι γυναίκες αυτές είναι θύματα.

Δεν έχουμε διαβάσει ειδήσεις για πελάτες που «παρασύρθηκαν σε ακόλαστες πράξεις», αντιθέτως έχουμε διαβάσει για δουλέμπορους που εκδίδουν γυναίκες εκβιάζοντας τες, βιάζοντας τες, χτυπώντας τες!

Ας μην συνομωσιολογώ, απλώς σκέφτομαι διάφορα πράγματα όταν διαβάζω ειδήσεις. Όπως ας πούμε πόσοι θα έκαναν ένα «ουφ» βλέποντας από απέναντι τη σκηνή των συλλήψεων, ή διαβάζοντας την είδηση – θέλω να πω πρόλαβαν και βγήκαν ή δεν πρόλαβαν καν να μπουν!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter