Ποιος θα μαγειρεύει στον ΑΝΤ1

Ποιος θα μαγειρεύει στον ΑΝΤ1

Φαίνεται ότι οι όποιες ενστάσεις ξεπεράστηκαν και η συμφωνία “κλειδώνει” τις επόμενες μέρες.

Ο λόγος για τον Άκη Πετρετζίκη που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες Γρηγόρη Μελλά από το Newsit «έκλεισε» με το κανάλι του Αμαρουσίου ώστε να παρουσιάσει εκπομπή μαγειρικής, όπως την πετυχημένη «Καν’ το όπως ο Άκης» που παρουσίαζε στο MEGA και ακόμα και στις… πολλοστές επαναλήψεις σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις. Τον τελευταίο καιρό ο «πρώτος Έλληνας Master Chef» δέχτηκε δελεαστικές προτάσεις και από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, όπως τον ΣΚΑΪ και το STAR, αλλά φαίνεται ότι το… ψήσιμο από το σταθμό του Αμαρουσίου ήταν το πιο καλό με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες  η συμφωνία με τον ΑΝΤ1 είναι για να παρουσιάσει εκπομπή μαγειρικής τα σαββατοκύριακα, αφού λόγω των υπόλοιπων επαγγελματικών υποχρεώσεών του δεν μπορεί προς το παρόν να κάνει καθημερινή εκπομπή. Έτσι λοιπόν η συνεργασία τους θα ξεκινήσει αρχικά για τα σαββατοκύριακα, αλλά μπορεί μέσα στη σεζόν να… επεκταθεί.

Βέβαια είναι σαφές ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου τον θέλουν να κάνει και… περάσματα από την καθημερινή πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή αφού έχει και πολύ καλή σχέση με τη Φαίη Σκορδά, οπότε θεωρείται ότι θα καταφέρνουν να τα λένε τηλεοπτικά κάποιες φορές μέσα στο μήνα.

 Προτεραιότητα όμως είναι η εκπομπή του και όπως φαίνεται η συμφωνία θα «κλειδώσει» τις επόμενες ημέρες με σκοπό μέσα στον Σεπτέμβριο να ξεκινήσει γυρίσματα…!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter