Πόλα Ρούπα: Συνελήφθη νωρίς το πρωί χωρίς αντίσταση – Είχε όπλο στην τσάντα της

Πόλα Ρούπα: Συνελήφθη νωρίς το πρωί χωρίς αντίσταση – Είχε όπλο στην τσάντα της

Η Πόλα Ρούπα συνελήφθη το πρωί σε σπίτι στον Άγιο Δημήτριο. Μαζί της συνελήφθη και μια 25χρονη. Στο σπιτι βρήκαν όπλο και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Φύλλο και φτερό κάνουν οι άντρες της αντιτρομοκρατικής το σπίτι όπου συνελήφθη στις έξι το πρωί η καταζητούμενη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, Πόλα Ρούπα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες στην τσάντα της βρέθηκε ένα πιστόλι, όμως η σύλληψή της έγινε χωρίς να προβάλει αντίσταση, ίσως επειδή στο σπίτι βρισκόταν και ο γιος της. 

Όπως μετέδωσε ο Real FM ο γιος της Πόλας Ρούπα μετά τη σύλληψη της μητέρας του οδηγήθηκε σε σπίτι συγγενών του.

Στο διαμέρισμα βρέθηκαν και ηλεκτρονικοί υπολογιστές που θα μεταφερθούν στα εργαστήρια της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας για ενδελεχή έλεγχο. 

Μαζί τους στο διαμέρισμα ήταν και μια 25χρονη γυναίκα που ανακρίνεται για τυχόν συμμετοχή της στην ληστεία τράπεζας στη Μαλεσίνα.

Έχει επίσης ενδιαφέρον να δούμε τις φωτογραφίες από τη σημερινή μορφή της Ρούπα, καθώς στο παρελθόν έχει αλλάξει πολλές φορές το παρουσιαστικό της προκειμένου να διαφύγει από τις διωκτικές αρχές.

Την Πόλα Ρούπα αναζητούσε η αντιτρομοκρατική από το καλοκαίρι του 2014 όταν εξαφανίστηκε μαζί με το παιδί της από το σπίτι της στο Μαρούσι, μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη. Η Πόλα Ρούπα, 48 ετών, διώκεται ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας»

Η ΕΛΑΣ εξέδωσε την ακόλουθη ανάκοινωση:

«Πρωινές ώρες σήμερα 05-01-2017 συνελήφθη σε σε περιοχή της Αττικής από την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία η 48χρονη αναζητούμενη Πόλα Ρούπα διωκόμενη με καταδικαστικές αποφάσεις ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας. Επίσης συνελήφθη και 25χρονη ημεδαπή που την υπέθαλπτε. Οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής συνεχίζονται».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter