Πολάκης: Είσαι χωμένος στα σκ@τ@! – Γεωργιάδης: Είσαι τρελός! (Video)

Πολάκης: Είσαι χωμένος στα σκ@τ@! – Γεωργιάδης: Είσαι τρελός! (Video)

Σκληρό μπρα-ντε-φαιρ Πολάκη-Γεωργιάδη σε εκπομπή, με αφορμή τις καταγγελίες για το σκάνδαλο στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο Παύλος Πολάκης έχει καταγγείλει παράτυπους διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ, σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται και η σύζυγός του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου: «Αφού θέλουν να δείξουν ποιοι πολεμούσαν ή όχι τις φαρμακοβιομηχανίες και έχουν και το θράσος, να κουνάει το δάχτυλο ο Πολάκης και ο Τσίπρας σε μένα, ε τότε παιδιά…»

Ο Α. Γεωργιάδης ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά ο κύριος Πολάκης για το σκάνδαλο στο ΚΕΕΛΠΝΟ και ο υπουργός παρενέβη, τονίζοντας πως: «Θα απαντήσω σε κάποια από τα ερωτήματα που έθεσε πριν γιατί ο κύριος Γεωργιάδης έχει λερωμένη τη φωλιά του όσο πολύ λίγοι, λέει μπούρδες κρεμαστές».

Αποτέλεσμα, ο Α. Γεωργιάδης να τον χαρακτηρίσει «Αλ Καπόνε» με τον υπουργό να απαντά: «Έχω προκαλέσει δημόσια τον κ. Γεωργιάδη να μαζέψει 30 υπογραφές βουλευτών του…και να ζητήσει να αρθεί η ασυλία μου… μη με κόβεις…Τώρα μουρ-μουρ, πήρα τηλέφωνο να πω δέκα πράγματα. Ο κύριος Γεωργιάδης έχει βγει γύρα στα κανάλια, προσπαθώντας να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας».

«Έχω μπροστά μου ένα χαρτί με 23 ονόματα, μπορώ να τα διαβάσω στον κ. Γεωργιάδη αν θέλει αφορούν υπαλλήλους οι οποίοιο διαπιστωμένα δούλεψαν από 15-7-2013, 18-9-2013, 1-11-2013, 15-7-2013 ξεκίνησε η σύμβασή τους και έληξε σε όλους 31-5-2014. Είναι υπάλληλοι που προσλήφθηκαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ και η συντριπτική τους πλειοψηφία διετέθη ως διοικητικοί υπαλληλοι ΔΕ και ΠΕ στο υπουργείο Υγείας. Ποιος ήταν εκείνη την περίοδο υπουργός; Μήπως ήταν συνεργάτες σας που τους κρύψατε επειδή είχατε υπερβεί τον όριο των συνεργατών που είχατε τους κρύψατε μέσω διορισμού στο ΚΕΕΛΠΝΟ και τους ξαναδιαθέσατε στο γραφείο σας; Κάποιοι διορίσθηκαν με σύσταση της συζύγου σας, κάποιοι άλλοι από εσάς… Και θα πεις εσύ σε μένα ότι κάναμε δωράκι στη βιομηχανία;», διερωτήθηκε ο κ. Πολάκης.Και λίγο αργότερα, «μη μου κάνεις τσιριτζάκια εμένα, μη με κόβεις, μη με κόβεις, γιατί είσαι χωμένος μέχρι το λαιμό στα σκ@τ@»!

Όταν ο αναπληρωτής υπουργός κατηγόρησε τον κύριο Γεωργιάδη ότι άλλαξε με ειδική ρύθμιση την τιμή συγκεκριμένου φαρμάκου, εκείνος του απάντησε: «Έχω αλλάξει εγώ την πρόταση της επιτροπής τιμών; Είσαι τρελός»!

«Όσο για την μπούρδα που πέταξες σε σχέση με το δελτίο τιμών φαρμάκων του 2015, βγήκε στο τέλος της χρονιάς» είπε ο κύριος Πολάκης, προκαλώντας την απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη: «Κατάλαβες τι είπες τώρα; Παραδέχτηκες ποινικό αδίκημα και θα πας φυλακή για αυτό».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter