Πολάκης μαινόμενος κατά Μητσοτάκη: Υποκριτές, δεν μπορείτε να κλείσετε πια δουλειές κι έχετε φρυάξει

Πολάκης μαινόμενος κατά Μητσοτάκη: Υποκριτές, δεν μπορείτε να κλείσετε πια δουλειές κι έχετε φρυάξει

Οργισμένη ανάρτηση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη. Στρέφεται κατά του Κυριάκου τόσο για τα θέματα της υγείας αλλά και για τα εσωκομματικά της ΝΔ. Τον κατηγορεί για υποκρισία μόνο και μόνο γιατί δεν μπορεί να “κλείσει” δουλειές.

Η ανάρτησή του τελειώνει με μια παροιμία.

Διαβάστε την πλήρη ανάρτηση του κυρίου Πολάκη:

Ο αντικρατιστης Κυριάκος της ψευτοαριστειας, μοιράζει θέσεις διοικητών ΔΕΚΟ και Ανεξάρτητων Αρχων(!!) από τώρα για να πείσει π.χ. το Μαρκογιαννάκη να μην κατέβει βουλευτής στα Χανιά !!!!(γιατί αν κατέβει θα περάσει τη Ντόρα σε ψήφους που θέλει να κατέβει στα Χανιά για να αντιμετωπίσει τη δική μας τετράδα-με το καλό να ορίσετε εδώ είμαστε)Κατά τα άλλα ο Συριζα κάνει το κράτος Βενεζουέλα !!!!Ο Πολάκης ως Μαδούρο έδιωξε τους “άξιους” διοικητές των νοσοκομείων που είχαν διορίσει κάπως έτσι οι Σαμαροβενιζελοι..ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ,έχετε φρυαξει που τρία χρόνια δεν μπορείτε να “κλείσετε δουλειές” και έχετε βγάλει ότι παρακρατικό διαθέτετε στη πιάτσα όπως προχθές στη Καλαμάτα .Υ.Γ Κυριακο μην κουράζεσαι να μοιράζεις θέσεις γιατί όπως λεει και μια παροιμία του τόπου μου:”Δεν τρως κουλουκι φλεμονα ,γαυγισεις δε γαυγισεις”

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2165119903731479&id=100007004708966&__xts__%5B0%5D=68.ARDUOAVy3ri2mujnK9o0QFE2gTpJO0CKqfMF7gtLCOo0UFCudLwTaEcjwcbAnjLqeh2EgGBeJRpSP-IDOVn8yQmovp65NzlWVaRgHLB4knDcq7buFtp9y6Gg8ClvNUozpCFT7jLIkyxJLncHNAdqUxVw0sWTKFXxCBM74GRJOGsNRGwivDDC2Q&__tn__=-R

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter