Πολάκης προς Κυριάκο και Άδωνη: Δεν είπα τίποτα διαφορετικό από αυτό που λέει όλος ο κόσμος

Πολάκης προς Κυριάκο και Άδωνη: Δεν είπα τίποτα διαφορετικό από αυτό που λέει όλος ο κόσμος

Μια «απλή» αλλά σαφή και λογική απάντηση έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και στον αντιπρόεδρό της, Άδωνη Γεωργιάδη, μετά τις αντιδράσεις τους στην ομιλία του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία έκανε λόγο για φυλάκιση και επίσπευση της Δικαιοσύνης (σ.σ. στο θέμα των σκανδάλων).

«Δεν είπα τίποτα διαφορετικό από αυτό που κουβεντιάζει όλη η ΕΛΛΑΔΑ στα καφενεία και στις παρέες της επικράτειας: να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ αυτοί που κατέκλεψαν και χρεοκόπησαν τη χώρα!!», γράφει ο Παύλος Πολάκης μετά τις δηλώσεις στελεχών της ΝΔ (και όχι μόνον) αλλά και των Κυριάκου Μητσοτάκη και Άδωνη Γεωργιάδη που επιχείρησαν να παρουσιαστούν ως… θύματα!

«Η κυβέρνηση δεν φυλακίζει ούτε τιμωρεί, αλλά αποκαλύπτει και έχει αποκαλύψει ήδη ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ», σημειώνει με νόημα ο κ. Πολάκης επισημαίνοντας πως «Η δικαιοσύνη αποφασίζει, και αν έχει στοιχεία τιμωρεί και ενίοτε ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ, οπως ορίζουν οι νόμοι και το Σύνταγμα της χώρας. Που δε μπορεί να τα θυμούνται κάποιοι όποτε τους συμφέρει…».

Καταλήγει μάλιστα λέγοντας: «Πρέπει να σας έχει πιάσει σύγκρυο… Γιατί ; Μήπως έχετε καμία μύγα;…»

Όλη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook:

Προς κύριο Μητσοτακη και τον αγαπημένο του αντιπρόεδρο ,ενταύθα

1)Δεν είπα τίποτα διαφορετικό απο αυτο που κουβεντιάζει όλη η ΕΛΛΑΔΑ στα καφενεία και στις παρέες της επικράτειας : να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ αυτοί που κατέκλεψαν και Χρεωκοπησαν τη χώρα!!

2) Η κυβέρνηση δεν φυλακίζει ούτε τιμωρεί ,αλλα αποκαλύπτει και έχει αποκαλύψει ήδη ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Η δικαιοσύνη αποφασίζει, και αν έχει στοιχεία τιμωρεί και ενίοτε ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ, οπως ορίζουν οι νόμοι και το Σύνταγμα της χώρας. Που δε μπορεί να τα θυμούνται κάποιοι όποτε τους συμφέρει…

3) πρεπει να σας έχει πιάσει συγκρυο…. Γιατί ; Μήπως έχετε καμία μύγα ;…

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2174684092775060&id=100007004708966

Διαβάστε επίσης: “Πολάκης: Έχουμε μπροστά μας τρεις εκλογικές αναμετρήσεις – Θα κερδίσουμε αν βάλουμε κάποιους φυλακή”

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter