Πολάκης προς πρόεδρο ΠΟΕΔΗΝ: «Ξεφτιλίζεις τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία»

Πολάκης προς πρόεδρο ΠΟΕΔΗΝ: «Ξεφτιλίζεις τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία»

Σφοδρότατη επίθεση στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννακό εξαπολύει μέσω του λογαριασμού του στο facebook ο Παύλος Πολάκης. 

Αφορμή στάθηκε μια ακόμη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, της οποία ηγείται ο Μιχάλης Γιαννακός, σύμφωνα με την οποία το υπουργείο Υγείας παίζει «κρυφτούλι» με τους βαριά τραυματισμένους από τη φονική πυρκαγιά της ανατολικής Αττικής.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατηγορεί ανοικτά τον Μιχάλη Γιαννακό ότι προσπαθεί να δώσει επιστημονικοφανή βαρύτητα στις λυσσώδεις, όπως τις χαρακτηρίζει, αντικυβερνητικές συνδικαλιστικές ανακοινώσεις του και τον καλεί να μην ξεφτυλίζει με τους ισχυρισμούς του, αυτό που υποτίθεται πως εκπροσωπεί, δηλαδή τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία, λέγοντας πως η κυβέρνηση κρύβει ασθενείς και τη βαρύτητα της κατάστασής τους.

«Προς πρόεδρο ΠΟΕΔΗΝ, ΔΕ βοηθό-νοσηλευτή στο Δρομοκαΐτειο και εσχάτως “καθηγητή” εντατικής θεραπείας στα ΜΜΕ: Άνοιξε κανα βιβλίο εντατικής (πχ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Χ.Ρουσσος ή CURRENT THERAPY OF TRAYMA AND SURGICAL CRITICAL CARE, Juan Asensio) την επόμενη φορά που θα θελήσεις να δώσεις “επιστημονικοφανη” βαρύτητα στις λυσσώδεις, αντικυβερνητικές και μόνο ,συνδικαλιστικές σου ανακοινώσεις!

ΑΝΟΙΞΕ και ΔΙΑΒΑΣΕ για τη φυσική ιστορία των εγκαυματιων (τι σου λέω τώρα..) και μέσα απο ποιους μηχανισμούς και συστηματικές επιπλοκες, οι ασθενείς αυτοί επιβαρύνονται και μετα την πρώτη εβδομάδα νοσηλείας τους ,απαιτώντας τότε νοσηλεία σε ΜΕΘ… και μην ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ (τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία) ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ κρύβει ασθενείς και τη βαρύτητα τους! Άιντε, γιατι και μόνο που σε τρολλαρω ,αξία που δεν έχεις σου δίνω ,συνδικαλιστή της πλακας και “επιστήμονα” του καρναβαλιού και της χολέρας!», γράφει χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter