Πολάκης σε Άδωνι: Προσέλαβες (μεταξύ άλλων) πτυχιούχο αερόμπικ!

Πολάκης σε Άδωνι: Προσέλαβες (μεταξύ άλλων) πτυχιούχο αερόμπικ!

Νέα επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη μέσω του Facebook στον απόηχο της χθεσινής συζήτησης στη Βουλή. 

Κατά τη χθεσινή συζήτηση επικράτησαν υψηλοί τόνοι μετά την ερώτηση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος ζήτησε εξηγήσεις από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη σχετικά με τις καταγγελίες για 23 διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά και για τις τιμές των φαρμάκων.

Στην ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης αναφέρει πως «αποκαλύφθηκε το παραμάγαζο του Άδωνι στο δημόσιο» όπου κάνει λόγο για «άφαντους διορισμένους στο ΚΕΕΛΠΝΟ» σημειώνοντας πως μεταξύ αυτών υπάρχει και «ειδική σύμβουλος πτυχιούχος αερόμπικ».

Διαβάστε τι γράφει ο Παύλος Πολάκης:

Σήμερα στη Βουλή με αποδείξεις και ονόματα ….Εισαγγελέας ΑΚΟΥΕΙ;;;;;;;

Και εγένετο φως. Αποκαλύφθηκε το παραμάγαζο του Άδωνι στο δημόσιο που είχε από άφαντους διορισμένους στο ΚΕΕΛΠΝΟ (ειδική σύμβουλος πτυχιούχος αερόμπικ) μέχρι και συνέταιρο από κρυφή εταιρεία που του έδωσε 100.000 από το ΚΕΕΛΠΝΟ ενώ ήταν υπουργός, (το πόθεν έσχες του τι λέει?). Προφανώς στο μυαλό του ο Άδωνις όταν μιλάει για αξιολογήσεις και στελέχωση του δημοσίου από ικανά άτομα θεωρεί ότι το πτυχίο αερόμπικ είναι προαπαιτούμενο. Τον λόγο έχει τώρα ο εισαγγελέας που αργεί χαρακτηριστικά. Το λυπηρό είναι ότι η ΝΔ έχει αυτό το άτομο για αντιπρόεδρο ενώ θα έπρεπε να μην έχει ανοίξει ποτέ την πόρτα της σε αυτό αλλά και τα λοιπά ακροδεξιά λιμά που έβαλε μέσα, ελέω Σαμαρά.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1858480757728730&id=100007004708966&pnref=story

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter