Πολάκης: «Τα καραγκιοζιλίκια του Μητσοτάκη»

Πολάκης: «Τα καραγκιοζιλίκια του Μητσοτάκη»

Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, επέκρινε, μιλώντας σήμερα στη Βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

«Βλέποντας τι συμβαίνει στον δημόσιο λόγο σήμερα το πρωί, δεν μπορώ να αποφύγω να σχολιάσω: Ο πατέρας Μητσοτάκης το 1977, στις εκλογές, είχε κατέβει στα Χανιά με σύνθημα “διέξοδος στο κάθε αδιέξοδο”. Ο υιός Μητσοτάκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχω την αίσθηση ότι μετά και τα σημερινά και όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια που έγιναν το πρωί, θα κατέβει στις εκλογές του 2019 με σύνθημα “αδιέξοδο σε κάθε διέξοδο”. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα» ανέφερε ο κ. Πολάκης.

«Λύνουμε ένα πρόβλημα που δημιουργήσατε εσείς εδώ και 25 χρόνια, που κρατάει εδώ και 70 χρόνια. Η Ελλάδα κερδίζει και βγαίνετε και λέτε με ένα διαστρεβλωμένο δημόσιο λόγο ότι γίνεται υποχώρηση από τα εθνικά δίκαια. Όμως, 140 χώρες χρησιμοποιούν το “Μακεδονία” σκέτο. Και τώρα, αυτές οι 140 χώρες, ανάμεσά τους οι τρεις μεγαλύτερες του κόσμου, θα τους αναγνωρίζουν ως “Severna Makedonija”. Αυτό δεν είναι νίκη; Το erga omnes δεν είναι νίκη; Ο πλήρης διαχωρισμός της ταυτότητας και της γλώσσας, ότι δεν έχουν καμία σχέση με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό δεν είναι νίκη; σκεφτείτε και αποφασίστε» πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter