Πόλεμος δηλώσεων ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για «ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι» και «#Mareva_gate»

Πόλεμος δηλώσεων ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για «ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι» και «#Mareva_gate»

«Ο κ. Τσίπρας συλλαμβάνεται να κάνει κρυφές ιδιωτικές συναντήσεις και να ψεύδεται δημοσίως», κατηγορεί η ΝΔ τον πρωθυπουργό. Για παραλήρημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο, απαντώντας ο ΣΥΡΙΖΑ και παραπέμπει στο πόθεν έσχες της συζύγου του.

«Ο κ. Τζανακόπουλος ομολόγησε, σήμερα, ότι ως την μυστική επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο Παρίσι, καμία σύμβαση δεν υπήρχε μεταξύ του ΟΔΔΗΧ και της Επενδυτικής Τράπεζας Ρότσιλντ. Δεν βρήκε ούτε μια λέξη για να δικαιολογήσει γιατί ο κ. Τσίπρας πήγε στο Παρίσι με μυστικό τρόπο, ενώ χρησιμοποίησε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και γιατί συνάντησε μόνος του τα στελέχη της Επενδυτικής Τράπεζας. Την ίδια στιγμή οι κ. Τσακαλώτος και Καμμένος συνεχίζουν να σιωπούν. Για άλλη μια φορά, ο κ. Τσίπρας συλλαμβάνεται να κάνει κρυφές ιδιωτικές συναντήσεις και να ψεύδεται δημοσίως», αναφέρει σε ανακοίνωσή της την Τρίτη, η ΝΔ.

«Οι αστειότητες περί μυστικής επίσκεψης στο Παρίσι πλέον έχουν περάσει στο επίπεδο του παραληρήματος από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι ο αρχηγός του κόμματος, κ. Μητσοτάκης κρύβει το πόθεν έσχες της συζύγου του, λες και πρόκειται για προσωπικό δεδομένο, ενώ είναι εκ του νόμου υποχρέωσή του να το καταθέσει. Το ερώτημα είναι πόσο ακόμα ο κ. Μητσοτάκης θα κρύβεται πίσω από τις ασυνάρτητες ανακοινώσεις του κόμματός του και τις δηλώσεις των στελεχών του», απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter