«Πόλεμος» Μπέου με δημοσιογράφους – Μηνύσεις και αυτόφωρο

«Πόλεμος» Μπέου με δημοσιογράφους – Μηνύσεις και αυτόφωρο

«Αλυσίδα» εξελίξεων μετά τη μήνυση της δημοσιογράφου Κατερίνας Τασσοπούλου σε βάρος Αχιλλέα Μπέου για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Μετά τον Αχιλλέα Μπέο που οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο, σήμερα συνελήφθη και η δημοσιογράφος αλλά και ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρης Χορταριάς, έπειτα από μηνύσεις που κατέθεσε ο Αχιλλέας Μπέος. Ο τελών εν αργία δήμαρχος Βόλου υπέβαλε μήνυση επίσης για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του για δημοσίευμα στην εφημερίδα “Θεσσαλία”, που έφερε την υπογραφή της κ.Τασσοπούλου.

Η δημοσιογράφος συνελήφθη στα δικαστήρια του Βόλου, οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και στη συνέχεια στον εισαγγελέα, όπου και με εντολή του αφέθηκε ελεύθερη μέχρι να εκδικαστούν τα Αυτόφωρα.

Και ενώ η υπόθεση βρισκόταν σε εξέλιξη, στους διαδρόμους των δικαστηρίων, έγινε συνάντηση του Αχιλλέα Μπέου με τον πρόεδρο της Ένωσης Συντακτών και άρχισε λεκτική αντιπαράθεση που κατέληξε σε σπρωξιές και απωθήσεις, επειδή είχαν προηγηθεί σκληρές ανακοινώσεις από την Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας εις βάρος του Αχιλλέα Μπέου.

Μετά και αυτή την εξέλιξη, ο Αχιλλέας Μπέος υπέβαλε μήνυση και κατά του προέδρου της Ένωσης Συντακτών, ο οποίος και συνελήφθη για να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο. Η υπόθεση που επρόκειτο να εκδικασθεί στη μία μετά το μεσημέρι, είναι άγνωστο ακόμη πως θα εξελιχθεί αλλά σύμφωνα με νομικούς μάλλον θα λάβει αναβολή για την προσεχή Δευτέρα.

Όσον αφορά στη δίκη του Αχιλλέα Μπέου, αυτή έλαβε αναβολή και η δικάσιμος ορίστηκε για τις 15 Μαρτίου 2017.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter